HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 11:06

BAŞKAN MEDET SİPAHİ ALİ AMCAMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Başkan Medet SİPAHİ , 25 yıllık çözülmeyen sorunu çözerek Ali amca'nın gönlünü kazandı.
BAŞKAN MEDET SİPAHİ ALİ AMCAMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Gülistan mahallesi Gülistan sokak sakinlerinden Ali Öztürk Hem engelli çocuklu hem de yatalak eşi sebebiyle düzenli olarak hastanede kontrolleri gerekiyor.
Sağlık sorunları yaşayan Ali amca için en büyük sıkıntılarından biri ise evinin kapısına Ambulansın gelemeyişi idi. Yaklaşık 25 metre yolu sedye ya da battaniye ile Ambulansa taşınan Ali amca her hastaneye gidişi hem kendisi hem de sağlık görevlileri için adeta bir çileye dönüşmüştü.
Başkan Medet Sipahi Ali Öztürk’ün durumundan haberdar olur olmaz ekipleri harekete geçirdi. Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Başkan Sipahi’nin talimatı üzerine çalışmalarına başladı. Başkan Sipahi’de Çalışmaları yerinde inceledi.
BAŞKAN SİPAHİ “İNSANIMIZIN HAYIR DUALARI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN DAHA DEĞERLİ”
“Bizim en büyük hedefimiz gönüllere giden yolları yapmak” diyen Başkan Medet Sipahi “tüm hizmet ve çalışmalarımızın merkezinde insan var. Çünkü biz insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Ali amcamızında , bu ilçede yaşayan hiçbir canın da sıkıntı ve sorunlarına kayıtsız kalamayız. Bizim önceliğimiz insanımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşam standardını ve konforunu artırmak. Ali amcamıza sağlıklı ömürler diliyorum. Onun yüzünün gülmesi ve hayır duaları bizim için her şeyden daha değerli” diye konuştu.
ALİ ÖZTÜRK “MEDET BAŞKANDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Ulaşım sorunu çözülen ALİ amcamız duygularını şu sözlerle ifade etti. “Çok teşekkür ederim başkanımıza. Allah razı olsun. Buraya yol gelmiyordu. Ben çok zorlanarak Ambulansa götürüyordum Medet Başkana çok teşekkür ederim. Beni bu çileden kurtardı Allah ondan razı olsun” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler