HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Mayıs 2024 Cuma Saat: 16:23

VİYANA EYALET MİLLETVEKİLİNDEN BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Avusturya’nın Viyana Eyaleti Milletvekili Aslıhan Bozatemur ve beraberindeki heyeti ağırladı.
VİYANA EYALET MİLLETVEKİLİNDEN BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET

“KLASİK BELEDİYECİLİK DIŞINDA İŞLER YAPIYORUZ”
Misafirlere makamında ağırlayan Başkan Güler; Ordu’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Klasik bir Belediyecilik yerine tarım, turizm, enerji alanında çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Güler, bu dönemde yatırımları artıracaklarını kaydetti.
“HER TÜRLÜ DESTEĞE AÇIĞIZ”
Ankara doğumlu, küçük yaşta Avusturya’ya ailesiyle göçmen olarak yerleşen ve 2020 yılında yapılan seçimlerde özellikle binlerce ‘tercihli oy’ alarak Eyalet Milletvekili seçilen Aslıhan Bozatemur, yeni dönemde de Başkan Güler’i Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmekten son derece memnun olduklarını ifade etti. Bozatemur, Ordu için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.
Milletvekili Bozatemur şöyle konuştu:
“Öncelikle Eyalet Başbakanımız Michael Ludwig’in selamını getirdim. Tekrar seçilmeniz dolayısıyla sizleri tebrik ediyor. Sizlerin yeniden seçilmesinden dolayı çok mutlu olduk. Tebrik ediyoruz. Burada ortak çalışmalarla nasıl bazı konulardan faydalanılabilir bunlar düşünülebilir. Ordu’nun ihtiyaçları doğrultusunda da hareket edilebilir. Biz her türlü desteğe açığız.”
Ziyarette İtalya’nın Palermo kentinde düzenlenen Dünya Dondurma Şampiyonası'nda, Ordu fındığından ürettiği dondurma ile şampiyon olan ‘Dünya Dondurma Şampiyonu’ Celal Karaarslan, Küresel Gazeteciler Konseyi Avusturya Temsilcisi Adil Elmas, Avusturya’da görev yapan Gazeteci Yasin Şahin de hazır bulundu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler