HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 17:55

EVİNİZDE BU EŞYALARA DİKKAT EDİN !

İnternet bağlantınızın beklenenden daha zayıf olmasının nedeni, evinizdeki eşyalar olabilir.
EVİNİZDE  BU EŞYALARA DİKKAT EDİN !

 İşte, WiFi sinyallerinizi etkileyebilecek 9 nesne:

  1. Aynalar: Aynalar metaliktir ve WiFi sinyallerini yansıtabilir, böylece sinyallerin yönünü etkileyebilir. Bu nedenle, modeminizin yakınında ayna bulundurmamanız daha iyidir.
  2. Su ve Akvaryum: Su, radyo dalgalarını emebilir, bu da WiFi sinyallerinin geçişini engelleyebilir. Bu yüzden, büyük bir akvaryum veya su kaynağı modeminizle arasında sorunlara neden olabilir.
  3. Komşularınızın Yönlendiricileri: Komşularınızın WiFi sinyalleri, sizin sinyalinizle aynı frekans bandını kullanıyorsa müdahale edebilir. Bu durumu azaltmak için yönlendiricinizdeki kanalı değiştirebilirsiniz.
  4. Beton ve Tuğla: Beton ve tuğla duvarlar, WiFi sinyallerini engelleyebilir. Eğer yönlendiricinizi bir duvara yerleştirmeniz gerekiyorsa, daha ince veya daha az yoğun bir malzeme seçmek daha iyidir.
  5. Kitaplık ve Ahşap Mobilyalar: Metal veya yoğun malzemelerden yapılmış büyük mobilyalar, WiFi sinyallerini etkileyebilir. Ancak bu etki genellikle minimum düzeydedir.
  6. Kablosuz Telefonlar ve Diğer Cihazlar: Mikrodalga fırınlar, kablosuz telefonlar ve Bluetooth cihazları gibi 2,4 GHz frekans bandında çalışan cihazlar, WiFi sinyallerine müdahale edebilir.
  7. Pencereler: WiFi sinyalleri, bir pencereden veya büyük bir aynadan yansıyabilir. Özellikle düşük emisyonlu (Low-E) filmler içeren camlar, sinyal gücünü azaltabilir.
  8. Metal Nesneler: Metal kapılar, duvarlar ve kirişler, WiFi sinyallerini azaltabilir veya bozabilir.
  9. Televizyonlar: Televizyonlar içerdikleri metal plakalar nedeniyle WiFi sinyallerini engelleyebilir.

Bu nesneleri evinizdeki WiFi sinyallerini iyileştirmek için göz önünde bulundurarak düzenleyebilir veya yönlendiricinizi farklı bir konuma yerleştirebilirsiniz.




Anahtar Kelimeler : EVİNİZDE, BU, BİTKİLERDEN, VARSA, DİKKAT, EDİN, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler