- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
Fındık Fiyatı
Son Yolculuğuna Uğurlandı
21. Dönem Anavatan Partisi Ordu Milletvekili Sefer Koçak’ın eşi Sebahat Koçak son yolculuğuna uğurlandı.
Bayadı Mahallesinden merhum Mesut ve Birsen Koçak’ın kızı Elif, Arzu, Murat ve Yiğithan Koçak’ın annesi Emine, Ömer, Fahri ve Faruk Koçağın kardeşi eski Ordu Milletvekili Sefer Koçak’ın eşi Sebahat Koçak’ın vefatı sevenlerini üzdü.
Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sebahat Koçak’ın cenazesi , Bahçelievler Ulu Camiinde, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Bayadı Mahallesi aile kabristanlığında defnedildi.
Sebahat Koçak’ın cenaze namazında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.
Merhumeye Allah’tan rahmet, başta vekilimiz olmak üzere tüm aileye ve sevenlerine sabır diliyoruz. HABER MERKEZİ





