- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
Fındık Fiyatı
GENÇLER İÇİN TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ
Karadeniz Bölgesi'ndeki NEET'lerle Yerel Gençlik Politikaları Diyaloğu Projesi kapsamında, Ordu Gençlik Merkezi koordinasyonunda Altınordu ilçesindeki bir otelde toplantının açılış programı düzenlendi.
Proje koordinatörü Caner Bayrak, toplantı öncesi gazetecilere, Türkiye Ulusal Ajansınca desteklenen projenin, Karadeniz Bölgesi'ndeki "NEET" olarak nitelendirilen, ne eğitimde ne istihdamda bulunan gençlerin, gençlik politikası oluşturmasına yönelik olduğunu söyledi.
Orta Karadeniz'de, Doğu Karadeniz'de ve Batı Karadeniz'de toplamda üç çalıştay gerçekleştireceklerini anlatan Bayrak, şu an hem Orta Karadeniz Bölgesi NEET Toplantısı'nın açılış programını hem de çalıştayını yaptıklarını kaydetti.
Bayrak, bu programa Ordu, Giresun, Samsun, Tokat, Çorum ve Amasya'dan 26 gencin katıldığını belirterek, "Gençlik politikası üzerine NEET'lerle alakalı, onların sorunları, ihtiyaçları, çözüm önerileri, kanaat önderlerinden, kurum temsilcilerinden beklentileriyle alakalı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Projenin koordinatörü Ordu Gençlik Merkezi olarak biziz. Ortaklarımız Bolu Gençlik Merkezi ve Trabzon Gençlik Spor Kulübü Derneği." dedi.
Proje koordinatörlerinden Aslı Çelik ise NEET'in, ne istihdamda ne eğitimde yer alan gençler anlamına geldiğini aktardı.
Yerel gençlik politikaları oluşturmayı amaçladıklarını vurgulayan Çelik, şunları söyledi:
AA





