HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Mayıs 2024 Salı Saat: 13:25

BAKANLIK'TAN MÜJDE !

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, asker ailelerine yönelik nakit yardım desteği sağlıyor.
BAKANLIK'TAN MÜJDE !

 Başvuran ailelere 4800 TL ödeme yapılıyor. Mayıs celbinin açıklanmasıyla birlikte binlerce genç askerlik için hazırlıklara başladı. Askere gidecek gençlerle birlikte aileler de çocuklarıyla birlikte hazırlıklarını yapıyor. Askere gidecek olan ailelere ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan güzel haber geldi. Bakanlık, asker ailelerine şartları sağladığı takdirde toplamda 4 bin 800 TL nakit yardımda bulunuyor.

Bakanlığın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı’nın detayları paylaşıldı. Bu destek, vatani görevini yerine getiren ve sosyal güvencesi olmayan, ihtiyaç sahibi ailelerin askerlik görevi süresince desteklenmesini amaçlıyor.

Söz konusu destekle, ihtiyaç sahibi asker ailelerine her ay 800 TL nakit yardım yapılacak. Ödemeler her ay hesaplanıp 2 ayda bir gerçekleştirilecek. 6 aylık askerlik süresince toplamda 4 bin 800 TL yardım sağlanacak.

Bu yardımdan, asker evli ise eşi, bekar ise anne veya babası yararlanabiliyor. İhtiyaç sahibi asker aileleri, kimlik belgeleriyle başvuru yaparak bu destekten faydalanabilecek.




Anahtar Kelimeler : BAKANLIK'TAN, MÜJDE, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler