HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 15:07

8 İLİN SATRANÇ SPORCULARI FATSA’DA TER DÖKTÜ

Fatsa Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ordu’nun yanı sıra İstanbul, Giresun, Artvin, İzmir Samsun, Trabzon ve Bayburt illerinden de katılımın olduğu 2.Gelenesel Satranç Turnuvasına 7 kategoride 202 sporcu katıldı.
8 İLİN SATRANÇ SPORCULARI FATSA’DA TER DÖKTÜ

Türkiye Satranç Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Turnuva Direktörü Önder Zafer Fazla, Türkiye Satranç Federasyonu Fatsa İlçe Temsilcisi Başhakem Cevat Öztürk, Türkiye Satranç Federasyonu Ünye İlçe Temsilcisi Başhakem Yardımcısı Veysel Sadan, Türkiye Satranç Federasyonu Kumru İlçe Temsilcisi Hakem Mevlüt Köstek, Hakem Ahmet Solgan, Hakem Fahri Özgen ve Hakem Mevlüde Köstek yönetiminde gerçekleşen ve 2 gün süren turnuva sonunda dereceye giren 38 sporcuya madalya ve kupa taktim edildi. Ödül törenine Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Milletvekili adayı İsa Yüksel, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vedat Aydoğan, Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu’da katıldı.
İŞTE ŞAMPİYONLAR
Turnuvada 7 yaş kategorisinde erkeklerde Trabzon ilinden Yiğit Özkılıç kızlarda Ordu'dan Aliağa Beren maden 8 yaş kategorisinde erkeklerde Ordu ilinden Bedirhan Özmen kızlarda Ordu'dan Erva Sare teke 9 yaş kategorisinde erkeklerde Samsun ilinden Ahmet Emir Kahraman kızlarda Ordu'dan Öykü Beren Yılmaz 10 yaş kategorisinde erkeklerde Ordu ilinden Barbaros Jant Sevük kızlarda Ordu'dan Ecem Keskin, 11 yaş kategorisinde erkeklerde Ordu'dan Bahadır Yağız Özmen kızlarda Ordu'dan Zeynep Mivra Türkkan, 12 yaş kategorisinde erkeklerde Ordu'dan Kemal Burak küçük, kızlarda Ordu'dan Bade Keskin ve açık kategoride erkeklerde Ordu'dan Yaşar Yağız Aslanbey ve kızlarda Ordu'dan Begüm Özgül birinciliği elde ettiler.
“ÇOCUKLARIMIZIN SATRANÇ ÖĞRENMESİ NOKTASINDA HASSASİYET GÖSTERİYORUZ”
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Satranç turnuvasının geçen yıl ilkini düzenlediğimizde bunun artık Fatsa'da ikincisinin ve üçüncüsünün düzenlenerek geleneksel hale getirilmesi kararını almıştık. Bu yılda ikincisinin düzenlenmesinden dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Emeği geçen tüm hoca arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Satranç sporunun çocuklarımız üzerindeki etkilerini zaten hepimiz biliyoruz ki çocuklarımızın satranç öğrenmesi noktasında turnuvalara katılması noktasında bu hassasiyeti gösteriyoruz. Onların gerek kişisel gelişimine gerekse zihinsel gelişimine çok büyük katkılar sağlaması aynı zamanda bu sporun ilçemizde güzel bir farkındalıkla gelişmesi bizim de üzerimize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Ben bu güzel organizasyona katılan ama dereceye giremeyen öğrencilerimizi de ayriyeten tebrik etmek istiyorum diğer taraftan da iki gün boyunca burada düşünceleriyle, zihinleriyle, oyun kurgularıyla, bu organizasyona değer katan ve ödül alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu güzel organizasyonunda en ufak bir tatsızlığa meyil vermeden gerçekleşmesine büyük emek veren değerli hocalarımıza ve çok kıymetli çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.




Anahtar Kelimeler : 8, İLİN, SATRANÇ, SPORCULARI, FATSA’DA, TER, DÖKTÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler