HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 17:14

BAŞKAN KİBAR’DAN 23 NİSAN MESAJI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
BAŞKAN KİBAR’DAN 23 NİSAN MESAJI

“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIM”
TBMM'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. İnanıyorum ki, bugünün çocukları, ileride çok daha güzel bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. Çocuklarımız, ülkemizi parlayan geleceğe taşıyacak birer yıldız, birer umut kaynağıdır.
Evlatlarımızın, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, ülkemizi hep bir adım ileriye taşıyacak nitelikte, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı bireyler olarak yetişmesi ise bizim en büyük temennimizdir. Yaptığımız çalışmalarda, hedeflediğimiz projelerde çocuklarımızın ve gençlerimizin görüş ve önerilerini önemsedik. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclis'imizin kahraman üyelerini ve aziz şehitlerimizi, rahmet ve şükranla anıyor, Dünyanın dört bir yanında istikbalimizi parlayan gözleriyle aydınlatan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. " dedi.




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, KİBAR’DAN, 23, NİSAN, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler