HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 16:27

EKİPLER HAFTA SONUNU DOLU DOLU GEÇİRDİ

Fatsa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hafta sonu mesaisini dolu dolu geçirdi.
EKİPLER HAFTA SONUNU DOLU DOLU GEÇİRDİ

FATSA BELEDİYESİ EKİPLERİ HAFTA SONUNU DOLU DOLU GEÇİRDİ
Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarına devam eden Fatsa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hafta sonu mesaisini dolu dolu geçirdi.
“GEREK KIRSALDA, GEREKSE ŞEHİR İÇERİSİNDE BİZLERE DÜŞENİ, KALİTELİ BİR ŞEKİLDE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Ekiplerimiz hafta sonunu yoğun bir şekilde tamamladı diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli olan her noktada çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz şuanda da Kurtuluş Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Sakarya Mahallesi, Fatih Mahallesi, Yeşilköy Mahallesi, Çömlekli Mahallesi ve Çerkezler Tepesi mesire alanında hafta sonunu tamamladı. Yine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de şehir temizliği için vardiya gözetmeksizin görevini yapıyor. Birimlerimiz gerektiğinde geceleri de çalışma yürütüyor. Fatsa’mız için gece gündüz çalışmalarımız devam edecek. Gerek kırsalda, gerekse şehir içerisinde bizlere düşeni, Allah’ın izniyle kaliteli bir şekilde halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
“ALLAH BAŞKANIMIZDAN VE EKİBİNDEN RAZI OLSUN”
Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden mahalle sakini ise , “Çalışmalar çok güzel gidiyor. Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Yollarımıza yapılan hizmetler son derece iyi bir şekilde devam ediyor. Bizlerde bu çalışmalardan memnunuz. Allah başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. ‘’ ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : EKİPLER, HAFTA, SONUNU, DOLU, GEÇİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler