HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 20:06 AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı
- 16:47 Yeni Haber Gazetesi 21. Yayın Yılına Adım Attı
- 15:52 Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler
- 15:48 ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH
- 15:44 Ordu, Cumhuriyet’in 102. Yılına Hazırlanıyor
- 15:42 ÇAMBAŞI YAYLASININ CAN DAMARI OLACAK
- 15:40 Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor
- 15:37 AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR
- 15:34 “GÖLKÖY’ÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK”
- 15:30 BAŞKAN GÜLER’İN VİZYONU
- 15:28 BAŞKAN GÜLER, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI İLE BULUŞTU
- 15:26 CHP Ordu’da kongre heyecanı
- 15:23 “Sosyal medya gençlerde ciddi psikolojik sorunlara yol açabilir”
- 15:06 “Normal doğum, anne ve bebek sağlığını koruyor”
- 15:03 “Fındık bahçelerinde çalışan işçilerde bel fıtığı vakaları artıyor”
FINDIK BORSASI
18 Ekim 2025 Cumartesi
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
22 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 16:27
EKİPLER HAFTA SONUNU DOLU DOLU GEÇİRDİ
Fatsa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hafta sonu mesaisini dolu dolu geçirdi.

FATSA BELEDİYESİ EKİPLERİ HAFTA SONUNU DOLU DOLU GEÇİRDİ
Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarına devam eden Fatsa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hafta sonu mesaisini dolu dolu geçirdi.
“GEREK KIRSALDA, GEREKSE ŞEHİR İÇERİSİNDE BİZLERE DÜŞENİ, KALİTELİ BİR ŞEKİLDE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Ekiplerimiz hafta sonunu yoğun bir şekilde tamamladı diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli olan her noktada çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz şuanda da Kurtuluş Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Sakarya Mahallesi, Fatih Mahallesi, Yeşilköy Mahallesi, Çömlekli Mahallesi ve Çerkezler Tepesi mesire alanında hafta sonunu tamamladı. Yine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de şehir temizliği için vardiya gözetmeksizin görevini yapıyor. Birimlerimiz gerektiğinde geceleri de çalışma yürütüyor. Fatsa’mız için gece gündüz çalışmalarımız devam edecek. Gerek kırsalda, gerekse şehir içerisinde bizlere düşeni, Allah’ın izniyle kaliteli bir şekilde halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
“ALLAH BAŞKANIMIZDAN VE EKİBİNDEN RAZI OLSUN”
Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden mahalle sakini ise , “Çalışmalar çok güzel gidiyor. Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Yollarımıza yapılan hizmetler son derece iyi bir şekilde devam ediyor. Bizlerde bu çalışmalardan memnunuz. Allah başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. ‘’ ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?