HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Nisan 2024 Pazar Saat: 15:41

GURBETÇİLERE SEVİNDİREN HABER

Gurbetçiler için sevindirici bir gelişme yaşandı.
GURBETÇİLERE SEVİNDİREN HABER

Yaz aylarında Ordu Giresun Havalimanı'ndan Almanya'nın Düsseldorf şehrine haftada iki direkt uçuş düzenlenecek. Bu uçuşlar, Pegasus ve SunExpress Havayolları tarafından gerçekleştirilecek.

Ordu ve Giresun, gurbetçi göçü veren önemli iller olarak biliniyor. Özellikle Almanya, bu illerden biri olarak öne çıkıyor. Havayolu şirketleri, yaz mevsiminde Ordu ve Giresunlu gurbetçilerin yoğun olduğu bölgelere direkt uçuşlar düzenlemek için harekete geçiyor.

Pegasus ve SunExpress Havayolları, Almanya'nın Düsseldorf şehrinden Ordu Giresun Havalimanı'na yaz dönemi boyunca direkt uçuşlar gerçekleştirecekler.

SunExpress uçuşları 4 Haziran'da başlayacak. Düsseldorf'tan Ordu Giresun Havalimanı'na Salı günleri saat 20.45'te hareket edecek ve varışı Çarşamba günleri saat 03.45'te olacak.

Pegasus Havayolları ise 6 Haziran'da uçuşlarına başlayacak. Düsseldorf'tan Ordu Giresun Havalimanı'na Perşembe günleri saat 20.40'ta kalkacak ve varışı Cuma günleri saat 04.10'da olacak. Bu uçuşlar, Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Bilet satışları ise hala devam ediyor.




Anahtar Kelimeler : GURBETÇİLERE, SEVİNDİREN, HABER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler