- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
- 13:13 İMAMOĞLU'NUN YANINDAYIZ
- 00:56 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BİRÇOK BÖLGEDEN ZİYARETÇİ ÇEKİYOR
- 00:50 İYİ Parti Ordu’da Ülkücü camianın önderleriyle buluştu
Fındık Fiyatı
Doğalgaz Kullananlara Kötü Haber

Doğal gazda bedava tüketimin artık sonuna gelindi. Geçen yıl başlatılan 20 milyon hane tarafından kullanılan doğal gaz uygulamasında artık son tarih 1 Mayıs. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "kamu kuruluşları ve belediyeler bütçe dışı, ek bütçe istemesin, bir kuruş yok" demişti. İşte Şimşek'in bu sözleri "1 Mayıs'ta bedava doğal gaz dönemi bitecek mi" sorusuna yanıt gibi olmuştu.
Mayıs 2023 Mayıs ayından itibaren ayından itibaren konutlarda 25 metreküp bedava doğalgaz uygulaması başlatılmıştı. İşte o uygulamayla ilgili herhangi bir kararname gelmedi. Bu da 1 Mayıs'da uygulamaya son veriliyor anlamına geliyordu.
YENİ KARARNAME YOK
1 Mayıs'ta 25 metreküp bedava doğalgaz uygulamasının da bitmesiyle birlikte, doğalgaz faturalarında ortalama 150 TL'lik bir artış beklentisi öngörülüyor.
Doğalgaz Tüketimine İlişkin Sistem Kullanım Bedelleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi geçen yıl 1 Mayıs’ta Resmi Gazete’de yayınlanmıştı.Yeni bir kararname yok. Kararnamenin bitiş tarihi ise 1 Mayıs 2024...İşte bu tarihe kadar tahakkuk edecek faturalara yansımayacaktı. Bu tarihten sonra 25 metreküp doğal gaz kullanımının faturalara eklenmesiyle,ceplerden en az 150 lira fazla para çıkacak.
Kaynak:Yeniçağ