HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 02:15

Şanlıtürk, Kokarcayla Mücadele İçin Kulis Yaptı

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret eden MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, kokarca zararlısıyla mücadele konusunu görüştü.
Şanlıtürk, Kokarcayla Mücadele İçin Kulis Yaptı

Milli ürünümüz fındığımızı tehdidi altına alan kokarca zararlısı ile mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Ordu ili ve Karadeniz bölgesindeki sorunun çözümü için destek istedi.

BAYRAKTAR’A TEŞEKKÜR

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Şanlıtürk; “Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Şemsi Bayraktar Bey’i makamında ziyaret ettim. Bölgemizin ve ilimizin her şeyi Fındık ürünümüz konusunda ve bölgemizi adeta istila eden kokarca zararlısıyla mücadele konusunda istişarelerde bulunduk. Ziraat Odaları Birliği’nin kokarca zararlısı konusundaki hassasiyetini ve yapılacak mücadeleye bundan sonra da vereceği desteği için Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ORDU’DAN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK”

Şanlıtürk, açıklamasının devamında ise; “Üreticilerimizin her zaman yanında olacağımızı belirttik. Üretici temsilcilerimiz ile her alanda el birliği içerisinde omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tek geçim kaynağımız Fındıktan başka alternatif ürünümüz yok, Ordu’dan başka gidecek yerimiz yok. Kıymetli Genel başkanımızı en kısa sürede ilimizde ağırlamaktan onur duyacağımızı da kendisine ilettik.

Kıymetli genel başkanımıza nazik kabulleri için teşekkür ediyorum. Yaptığı çalışmalarla üretime destek veren Türk Çiftçisinin gururu Sayın Şemsi Bayraktar ve yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu.

“MÜCADELEDE BÜTÜN DİNAMİKLERİN KULLANILMASI LAZIM”

Kokarca konusunda Ziraat Odalarında destek verecek tehlikenin büyüklüğüne dikkat çeken Şanlıtürk, sadece fındık için değil bölgedeki bütün tarım ürünleri için büyük bir tehdit olan kokarca ile mücadelede Ziraat Bankası, Birliği’nin genel merkezinin, Tarım Bakanlığının, Ordu Valiliğinin, Üreticilerin ve yerelde tüm yerel dinamiklerin kullanılarak bir mücadele yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

SEMİH YALÇIN VE MİLLETVEKİLERİ İLE İSTİŞARELER

Meclisteki çalışmalarına tempolu bir şekilde başlayan Milletvekili Şanlıtürk, ayrıca Mecliste MHP Genel Başkan Yardımcısı, Edip Semih Yalçın ve Milletvekilleri ile birlikte TBMM kulisinde istişarelerde bulundu.

Şanlıtürk, bunun yanı sıra Milli Eğitim Eski Bakanı, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ile de TBMM'de bir araya gelerek Ordu ile ilgili istişarelerde bulundu.

Bu ziyarette ise Şanlıtürk; “Güzel Ordumuzun daha fazla gelişmesi ve büyümesi için Cumhur İttifakı Milletvekilleri olarak çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ 




Anahtar Kelimeler : Şanlıtürk, Kokarcayla, Mücadele, İçin, Kulis, Yaptı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler