HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Nisan 2024 Perşembe Saat: 16:44

Zam gelmeden depoları doldurun !

Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Son dönemde Brent petrol fiyatlarında yaşanan artış, benzin ve motorin fiyatlarına olumsuz yansıyabilir.
Zam gelmeden depoları doldurun !

Uzmanlar, zam olasılığına karşı sürücülere depolarını doldurmaları tavsiyesinde bulunuyor.Araç sahipleri Ramazan Bayramı'nda güncel akaryakıt fiyatlarını sorgulamaya devam ediyor.

Son olarak motorine gelen zammın ardından sürücüler akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberlerinin olup olmadığını araştırıyor. Gelen son dakika haberi ise milyonlarca sürücüyü isyan ettirdi. Brent petrolün küresel piyasada tekrardan 90 dolara kadar çıkmasıyla akaryakıt fiyatlarına zam göründü. Zam gelmeden depoları doldurun! Akaryakıta ufukta yine zam var. Peki akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim var mı? 10 Nisan 2024 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 

DEPOLARI DOLDURUN

Brent petroldeki dalgalanma ve döviz kurundaki yükseliş ile benzin, LPG ve motrin fiyatları değişmeye devam ediyor. Son olarak İsrail ile Filistin arasındaki gerilim petrol fiyatlarını da vurdu. Brent petrol tekrardan 90 dolara kadar tırmandı. Uzmanlar ise petrol fiyatlarındaki artışından dolayı önümüzdeki haftalarda akaryakıt fiyatlarına zam beklediklerini belirtti




Anahtar Kelimeler : Zam, gelmeden, depoları, doldurun, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler