HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Nisan 2024 Salı Saat: 21:22

BAKAN IŞIKHAN'DAN BAYRAM MESAJI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BAKAN IŞIKHAN'DAN BAYRAM MESAJI

Işıkhan Ramazan Bayramı Mesajında şunları söyledi:

“Aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak bayramına eriştiğimiz bu müstesna günlerin; ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren özel günlerdir. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan boyunca; birlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla şehirlerimizde vatandaşlarımızla hemhal olduk, sofralarına ve gönüllerine misafir olduk.

21 yıldır her koşul ve ortamda, Türkiye’nin çalışma hayatını ayakta tutan, Türkiye Yüzyılı hedefi istikametinde milli kalkınmamızın ve istikrarlı yürüyüşümüzün mihmandarları olan; işçimiz, işverenimiz, memurumuz, emeklimiz, yatırımcımız, girişimcimizle; kadın, erkek, genç yaşlı demeden yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın yanında olduk. Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dört yıllık kesintisiz hizmet döneminde de; kararlılıkla sürdürmeye devam ettiğimiz yatırım, üretim, istihdam politikalarımız doğrultusunda, sosyal güvenlikten, nitelikli iş gücüne kadar her alanda çalışma hayatımızı daha da güçlendirecek adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla kendimize daha büyük hedefler koyarak ilerleyecek, Türkiye Yüzyılını el birliğiyle inşa edeceğiz.

Bir taraftan mevcut ulusal hedeflerimizi hayata geçirirken, diğer yandan, bilhassa 7 Ekim’den bu yana Gazze’de; kadın, çocuk, masum, sivil ayrımı yapmaksızın sistematik bir şekilde soykırıma girişen terör devleti İsrail’in zulmüyle gölgelenen bu bayramda da, maddi ve manevi desteklerimizle, dualarımızla Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere mağdur ve mazlum coğrafyalardaki tüm insanların yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Allah’tan, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemizin ve milletimizin geleceğini aydınlatmasını, dünyadaki zulmün son bulmasını ve hepimizi gelecek bayramlara sağlıkla, huzurla kavuşturmasını niyaz ediyor, yurtiçindeki ve yurt dışındaki tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.”




Anahtar Kelimeler : BAKAN, IŞIKHAN'DAN, BAYRAM, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler