HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 16:54

Rektör Baş; Bayramlarda Hissettiğimiz Mutluluğu Her Güne Taşıyabilmeliyiz"

ODU Rektörü Baş; "Temennimiz, bayramların bizlere kazandırmış olduğu karşılıksız sevgi, saygı ve merhametisonraki nesillere de aktararaktır."
Rektör Baş; Bayramlarda Hissettiğimiz Mutluluğu Her Güne Taşıyabilmeliyiz"

Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Ordu Üniversitesi (ODU) Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, bayramların toplumlardaki birlik ve beraberliğe vesile olduğunu vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın mesajı şöyle;

"Bayramlar; sevgi ve hoşgörünün perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, toplumsal bağların daha da güçlendiği, bizi biz yapan değerlerin unutulmaması gerektiğinin anlaşıldığı bu müstesna zaman dilimleridir.

Temennimiz, bayramların bizlere kazandırmış olduğu karşılıksız sevgi, saygı ve merhamet gibi manevi değerleri bizden sonraki nesillere de aktararak geleneğimize sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek ve bayramlarda hissettiğimiz mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış ve umut dolu yarınlara vesile olmasını diliyor; başta Ordu Üniversitesi ailesi olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum."

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler