HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Nisan 2024 Cuma Saat: 11:52

BAŞKAN KİBAR, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerinde çalışanları ile iftar programında bir araya geldi.
BAŞKAN KİBAR, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Belediye personelinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada önemli konular hakkında konuşan Başkan Kibar, hem davete katılan personele teşekkür etti, hem de müjdelerini sıraladı.
“ÇOK GÜÇLÜ BİR BELEDİYEYİZ, BÖLGEDE PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR BELEDİYEYİZ”
Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Sizlerin referanslarıyla ve vatandaşlarımızın taktirleriyle bir dönem daha Fatsa Belediye Başkanı olmak bizlere nasip oldu diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte Fatsa Belediyesinin kurumsal kimliğini en üst noktaya taşıyan, şehirde en ufak derdinde sıkıntısında belediyesinin kapısını çalması gerektiği algısını vatandaşa aşılayan her bir çalışma arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıl Fatsa’nın belediyecilik anlamında yıldızlaştığı, sizlerin gayretli çalışmalarıyla şehrimizdeki birçok problemin çözüldüğü aynı zamanda da mega projelerin temellerinin atıldığı, açılışlarının yapıldığı bir döneme gireceğine inanıyorum. 5 yıllık belediye başkanlığı dönemimizde gerçekten pandemiydi, depremdi, sel afetleriydi, ekonomik olumsuzluklardı birçok zor imtihanı sizlerin desteğiyle sizlerin el birliğiyle çok başarılı geçirdiğimize inanıyorum. Bu başarılı sürecin içerisinde aynı zamanda çok önemli tecrübeler, deneyimler kazandık.
Bu tecrübeler ve deneyimlerle inşallah önümüzdeki 5 yıllık süreçte çıkmış olduğumuz bu yolculukta rabbim bizleri inşallah mahcup etmez. Ben ailelerinizle birlikte öncelikle güzel, keyifli bir ramazanın sonrasında güzel bir bayram sabahına uyanmanızı temenni ediyorum. Diğer taraftan Allah izin verirse rabbim ömür verirse bir 5 yıl daha sizlerle beraber bu şehre hizmet edeceğiz. Ülkemiz zor şartlar altından geçiyor arkadaşlar. Birçok alanda geçiyor. Ama ekonomik olumsuzluk noktasında yaşamış olduğumuz birçok zorluklara rağmen Allah izin verirse yeni dönemde, önümüzdeki ay içerisinde özellikle şirket personeli olan arkadaşlarımızın özlük haklarının en iyi şartlarda iyileştirilmesine yönelik sözleşmeyi imzalayacağımızı sizlere belirtmek isterim. Seçim dönemi öncesi bunun çok konuşmasını yapmak istemedim çünkü bunu siyasi bir argüman olarak kullanılmasını da doğru bulmuyordum. Çok güçlü bir belediyeyiz, bölgede parmakla gösterilen bir belediyeyiz ve bu güçlü olmanın ve örnek gösterilmenin bir takım bedelleri var. Beraber seçim sürecinde bunu yaşadık. İnşallah yeni dönemde çok daha güzel sofralarda sizlerle beraber olmak dileğiyle, çok daha güzel işlerin temelini atmak, çok daha güzel işlerin kurdelelerini keserek açılışlarını yapmak dileğiyle diyor hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun 5 yıllık süreçte bizleri hiçbir zaman mahcup etmediniz.” dedi.
HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler