- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
TABURCU OLDU

Ünlü sanatçı Kadir İnanır, 24 Mart tarihinde evinde yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle Ümraniye'deki bir hastaneye kaldırılmıştı Tıbbi değerlendirme sonucunda, beyin fonksiyonlarını etkileyen bir pıhtının neden olduğu inme teşhisi konularak acil bir müdahale gerçekleştirildi.
Durumunun ciddiyeti sebebiyle İnanır, hemen yoğun bakım ünitesinde özel bir tedavi sürecine alındı. 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili umut verici haberler ise 27 Mart'ta geldi.
O gün uyandırılan İnanır'ın sağlık durumu günden güne iyileşme gösterdi. Entübasyon işlemi sonrası, başhekimin aktardığına göre İnanır, bilinci açık bir şekilde çevresiyle iletişim kurabilecek durumdaydı. Kritik süreci başarıyla atlattıktan sonra İnanır'ın sağlık durumu, Salı günü akşam saatlerinde taburcu edildiği öğrenildi.