HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2024 Perşembe Saat: 13:10

Şirinler köyünün "şirin" muhtarı

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Şirinler köyünde çiftçilik yapan lise mezunu Mustafa Doğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde köy muhtarlığına adaylığını koydu ve genç yaşına rağmen büyük bir başarı elde etti.
Şirinler köyünün "şirin" muhtarı

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Şirinler köyünde çiftçilik yapan lise mezunu Mustafa Doğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde köy muhtarlığına adaylığını koydu ve genç yaşına rağmen büyük bir başarı elde etti. Doğan, yaşları 45, 59, 64 ve 65 olan rakiplerini geride bırakarak köy muhtarlığına seçildi. 100 haneli köyde 108 geçerli oyun bulunduğu seçimde, Doğan 35 oy alarak zafer kazandı.

Doğan, seçim öncesinde köydeki eksiklikleri fark ederek aday olduğunu belirtti. "Köyde yaşayan vatandaşlarımızın bana gösterdiği destekle seçimi kazandım. Şu anda köyümüzdeki eksikleri tespit ederek, devletimizden gerekli yardımı talep edeceğiz. Yol ve mezarlığa köprü projem var ve bunları hayata geçireceğiz." dedi.

Genç yaşına rağmen seçimi kazanmasını değerlendiren Doğan, "Yaşım küçük olduğu için bana oy vermezler diyenler oldu ancak şimdi genç ve dinamik bir muhtar olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

Köylülerden Şaban Ünal (60) ise, "Köyümüzde genç bir muhtarın seçilmesi bizi çok sevindirdi. Muhtarımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Bu durumdan çok mutluyuz." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Şirinler, köyünün, "şirin", muhtarı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler