HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 13:41

Jeotermal ve Mineralli Su Aranacak

Fatsa ve Aybastı'da 2 adet jeotermal kaynak arama sahasına ihaleyle ruhsat verilecek.
Jeotermal ve  Mineralli Su Aranacak

Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ordu’nun Fatsa ve Aybastı ilçelerinin sınırları içinde kalan 2 adet jeotermal kaynak arama sahası için ruhsat vermek üzere açık teklif usulüyle ihale yapacak.  

İhaleler 18 Nisan 2024 günü, saat 10.00’da, Ordu Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu, Karşıyaka Mahallesi, Atatürk Bulvarı, D Blok, No: 336, Kat: 2, Altınordu, Ordu adresinde başlayacak ve 30 dakika arayla, peş peşe yapılacak. İhale evrakı, mesai saatlerinde Ordu Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, Altınordu, Ordu adresinden, bankaya yatırılacak 1.500 TL karşılığında temin edilebilecek.

 İhale başvurularının en geç ihale günü, ihale saatine kadar Ordu Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, Karşıyaka Mahallesi, Atatürk Caddesi, D Blok, No: 336, Kat: 2, Altınordu, Ordu adresine teslim edilmesi gerekiyor. Postayla yapılacak başvurularda başvuru evrakının ihale saatinden önce Komisyona ulaşmış olması gerekecek.  




Anahtar Kelimeler : Jeotermal, ve, Mineralli, Su, Aranacak

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler