HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 15:50

MEDET SİPAHİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde Cumhur İttifakı Gülyalı MHP Belediye Başkan Adayı Olan Medet Sipahi, yerel seçimlerden zaferi ile ayrıldı.
MEDET SİPAHİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Medet Sipahi 3 bin 75, CHP adayı Uğur Cörüt ise  2 bin 60 oy aldı.

Belediye Başkanı seçilmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sipahi, Hep birlikte, daha güçlü bir Gülyalı için çalışacağını belirterek şu ifadelere yer verdi.

“Değerli hemşerilerim,

Bugün, sizin desteğiniz ve güveninizle Belediye Başkanı olarak seçilmemden dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bu destek ve güven, benim için büyük bir sorumluluk ve taahhüt anlamına geliyor.

Sizlerin desteğiyle, Gülyalı'yı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için çalışacağım. Her birinizin sesini duyacağım ve hep birlikte, daha güçlü bir Gülyalı için çalışacağız.

Bu önemli süreçte bana güvenen herkese teşekkür ederim. Sizlerin desteği olmadan bu başarıya ulaşamazdım. Sizlerin umutlarına ve beklentilerine layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum.

Sizlerle birlikte Gülyalı'yı daha da ileriye taşımak için sabırsızlanıyorum. Bir kez daha, desteğiniz için teşekkür ederim.”




Anahtar Kelimeler : MEDET, SİPAHİ'DEN, TEŞEKKÜR, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler