HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 15:19

BAŞKAN TÖREN'DEN DUYGULANDIRAN VEDA MESAJI

BAŞKAN TÖREN: “YENİ BELEDİYE YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM”
BAŞKAN TÖREN'DEN DUYGULANDIRAN VEDA MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, paylaştı: 

“Sizlerin teveccühü ile göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ‘insana hizmet ve hürmet eden belediyecilik’ anlayışı ve ‘vizyonu Dünya Kenti Altınordu’ hedefiyle Altınordu’muzu daha yaşanabilir, daha yeşil, daha gelişmiş ve herkes için adil bir şehir yapma sözümüz için akıl teri ve alın teri akıttık.

Güveninizi boşa çıkarmadık çok şükür. Ardımızda tasarrufla hizmetle, adaletle, emekle, kültür sanatla, dayanışma ve paylaşmayla dolu 5 yıl bıraktık. 

Birlikte, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, gençlerimize daha fazla fırsat, yaşlılarımıza daha fazla saygı ve Altınordu’mun her bir insanına huzur dolu bir yaşam sunmaya çalıştık. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bizim en büyük gücümüz, her zaman birliğimiz, beraberliğimiz ve bu güzel şehre olan inancımız oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde aziz hemşehrilerimiz sandıkta son sözünü söylemiştir. Biz de hemşehrilerimizin takdirini, kararını her zaman olduğu gibi baş tacı ediyoruz. Yeni Belediye yönetimi ve yeni Belediye Meclisini tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.

Saygıdeğer kamuoyunun bilmesini isterim ki, bir evladı olmaktan onur duyduğum ve 5 yıldır hizmet etmenin gururunu yaşadığım aziz hemşehrilerimize bağlılığımız, şehrimize, ülkemize, cumhuriyet değerlerimize ve yüce Türk Milletine hizmetimiz ve sevdamız artarak devam edecek.

Öncelikle 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde takdirleriyle yeniden Altınordu Belediye Başkan Adayı olduğum Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. 

Bu vesile ile ‘Bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle’ her sokağına her köşesine dokunmaya çalıştığımız Altınordu’muzu, 92 mahallesini ve aziz hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere seçilen 19 ilçe belediye başkanımıza başarılar diliyorum.

 

Altınordu’muz daima aklımız, fikrimiz, gönlümüz ve sevdamız olmaya devam edecek.” 




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, DAİMA, SEVDAMIZ, OLMAYA, DEVAM, EDECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler