HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Mart 2024 Cuma Saat: 16:43

"ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Yusuflu Mahallesine 5 yılda 1.1 km beton yol çalışması, 1.1 km 1.kat sathi kaplama asfalt çalışması, Köy Yaşam Merkezi, Taş duvar çalışması gerçekleştirdi.
"ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Yusuflu Mahallesine 5 yılda 1.1 km beton yol çalışması, 1.1 km 1.kat sathi kaplama asfalt çalışması, Köy Yaşam Merkezi, Taş duvar çalışması gerçekleştirdi. Fatsa’nın her mahallesinde ulaşımda konforu artırmak adına çalışmalarına devam eden ekipler beton yol çalışmalarına da devam ediyor.
Gelişen ve büyüyen Fatsa’mızda, vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için yol yapım çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Yusuflu Mahallemize, 1.1 km beton yol çalışması, 1.1 km 1.kat sathi kaplama asfalt çalışması, Köy Yaşam Merkezi, Taş duvar çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışmalarla, söz verdiğimiz gibi merkezin konforunu kırsal mahallelerimize de taşıdık. Gerek altyapı çalışmaları gerek üst yapı çalışmaları gerekse de sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle merkezde ne varsa kırsalda da aynı konforu sağlamak adına çalışmalar yaptık. Yapılan çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“BAŞKAN KİBAR’A TEŞEKKÜR”
Mahallelerine yapılan beton yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri, “Fatsa Belediyemiz tarafından başlatılan beton yol çalışmaları devam ediyor. Fatsa için gece-gündüz demeden bütün gücüyle gayret eden Fatsa Belediye Başkanımız, İbrahim Etem Kibar’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.




Anahtar Kelimeler : "ÇALIŞMALAR, DEVAM, EDİYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler