HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
FINDIK BORSASI
24 Aralık 2025 Çarşamba
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
29 Mart 2024 Cuma Saat: 11:29
TIR ŞOFÖRLERİ İFTAR SAATİNİ ORDU’YA GÖRE AYARLIYOR
Ordu’da Ramazan’ın simgesi haline gelen uzun yol şoförlerine iftariyelik dağıtımı bu sene de Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanmaya devam ediyor.
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN 5 YILDIR SÜREN UYGULAMA BU SENE DE DEVAM EDİYOR
Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra başlatılan uygulama uzun yol şoförleri ve vatandaşlardan büyük takdir topluyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ile birlikte yaptığı çeşitli çalışmalarla birçok vatandaşa dokunmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi 5 yıl önce başladığı uzun yol şoförlerine ve şehirlerarası seyahat eden vatandaşlara iftariyelik ikramı bu sene de devam ediyor.
BAŞKAN GÜLER’İN GÖREVE BAŞLAMASINDAN SONRA UYGULANMAYA BAŞLANDI
Ordu’dan geçen uzun yol şoförleri başta olmak üzere iftara yetişemeyen vatandaşların uğrak noktası olan Ramazan iftariyelik dağıtım noktaları Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra her Ramazan’da hizmet veriyor. Yapılan bu uygulama özellikle Ordu üzerinden doğu ve batı istikametine yük taşıyan uzun yol şoförlerini mutlu etti. İftar saatlerini Ordu’ya göre ayarlayan şoförler bu uygulama nedeniyle mutlu olduklarını dile getirdiler.
“5 YILDIR ORUCUMUZU ORDU’DA AÇIYORUZ”
İftar saati Ordu Büyükşehir Belediyesinin yol üzerinde kurduğu iftariyelik stantlarında oruçlarını açan uzun yol şoförleri aldıkları hizmet karşısında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Şoförler konuşmasında şu sözlere yer verdi:
“Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da iftarımızı Ordu’da açıyoruz. Biz uzun yol şoförleri olarak yıllardır iftar saatimizi Ordu’ya göre ayarlıyoruz. Bu akşam da buradayız. Durduk, mola verdik. İftarımızı açacağız. Burada böyle güzel bir hizmet var, teşekkür ediyoruz. Yapanlardan emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”
RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK
Ordu Büyükşehir Belediyesinin iftariyelik hizmeti Ramazan ayı boyunca şehrin giriş ve çıkışlarında uygulanmaya devam edecek.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

