HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 14:11

CADDELER ARTIK IŞIL IŞIL

Giresun Belediyesi, büyüleyici bir güzelliğe sahip Giresun’u çok daha güzel bir görünüme kavuşturmak için başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarına ara vermiyor.
CADDELER ARTIK IŞIL IŞIL


Modern yaşamı vatandaşlarla paylaşmak adına yapılan çalışmalarla cadde ve sokaklar daha konforlu hale getiriliyor.

Bu kapsamda, Çıtlakkale Mahallesi Sönmez Caddesi’nde başlatılan cadde yenileme çalışmaları tamamlandı ve dekoratif aydınlatmalar yanarak cadde ışıl ışıl oldu.

Batlama Deresi kenarında bulunan caddede ilk etapta Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun girişimleriyle DSİ tarafından taş duvar örülerek cadde genişletildi.

Altyapı çalışmaları, modern, geniş kaldırımlar, asfalt serimi ve aydınlatma sistemleri de tamamlanarak cadde araç ve yaya kullanımına sunuldu.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehri güzelleştirmeye devam ettiklerini belirterek: “Çıtlakkale Mahallesi Sönmez Caddemizi şehrimize yakışır şekilde dönüştürerek kıymetli halkımızın kullanımına sunduk. Hemşehrilerimizin taleplerini hiçe saymadan, o talepleri gerçekleştiren olacağımıza söz vermiştik. Şehrimizde yenilenen yeni caddeler, asfaltlanan yollar kaldırımlar, tretuvarlar, aydınlanan sokaklar, park, bahçe, donatı alanları yaparak artık modern bir yaşamı paylaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yaptığımız dokunuşlarla, altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla caddelerimize prestij kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.




Anahtar Kelimeler : CADDELER, ARTIK, IŞIL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler