- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
Fındık Fiyatı
Neriman Fatma Karadeniz vefat etti
Tehessürle öğrendiğimize göre, Düz mahalle Esnaflarımızdan, Nur Gıda sahibi, Ziya Karadeniz'in Annesi, İbrahim Nasuhbeyoğlu'nun kayınvalidesi, Perşembe Efirli mahallesinden merhum Selahaddin Karadeniz 'in Eşi, Suzan Duyar, Züleyde Çelebi, Hülya Nasuhbeyoğlu, Mustafa ve Ziya Karadeniz'in Anneleri, Merhum Ahmet Duyar, Haluk Çelebi ve İbrahim Nasuhbeyoğlu ve Filiz Karadeniz'in Kayınvalideleri, Neriman Fatma Karadeniz vefat etti.
Merhume Neriman Fatma Karadeniz cenazesine CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı ve adayı Aşkın Tören, CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Ulaş Teşe, Adalet ve Kasslkınma Partisi Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Sivil Toplum Kuruluş temssicileri Oda Başkanları saevenleri ve ailesi katıldı.
Merhume Neriman Fatma Karadeniz iç,in önce Perşembe Efirli mahallesinde Karayolları yerleşkesi karşısındaki evinin önünde helallik alındıktan sonra Efirli Yalı camiide kılınan öğle namazına müteakip cenaze namazının ardından aile kabristanlıgında toprağa verildi.
Tribün ailesi olarak merhuma Neriman Fatma Karadeniz Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz





