HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Mart 2024 Çarşamba Saat: 15:54

Neriman Fatma Karadeniz vefat etti

Efirli Mahallesi sakinlerinden, CHP Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ziya Karadeniz’in annesi Neriman Fatma Karadeniz’i sevenleri son yolculuğuna uğurladı.
Neriman Fatma Karadeniz vefat etti

Tehessürle öğrendiğimize göre, Düz mahalle Esnaflarımızdan, Nur Gıda sahibi, Ziya Karadeniz'in Annesi, İbrahim Nasuhbeyoğlu'nun kayınvalidesi, Perşembe Efirli mahallesinden merhum Selahaddin Karadeniz 'in Eşi, Suzan Duyar, Züleyde Çelebi, Hülya Nasuhbeyoğlu, Mustafa ve Ziya Karadeniz'in Anneleri, Merhum Ahmet Duyar, Haluk Çelebi ve İbrahim Nasuhbeyoğlu ve Filiz Karadeniz'in Kayınvalideleri, Neriman Fatma  Karadeniz vefat etti.

Merhume Neriman Fatma  Karadeniz cenazesine CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı ve adayı Aşkın Tören, CHP  Altınordu Belediye Başkan adayı Ulaş Teşe, Adalet ve Kasslkınma Partisi Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Sivil Toplum Kuruluş temssicileri Oda Başkanları saevenleri ve ailesi katıldı.

Merhume Neriman Fatma  Karadeniz iç,in önce  Perşembe Efirli mahallesinde Karayolları yerleşkesi karşısındaki evinin önünde helallik alındıktan sonra  Efirli Yalı camiide kılınan öğle namazına müteakip  cenaze namazının ardından aile kabristanlıgında toprağa verildi.

Tribün ailesi olarak merhuma Neriman Fatma  Karadeniz  Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına  başsağlığı dileriz




Anahtar Kelimeler : Neriman, Fatma, Karadeniz, vefat, etti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler