HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Mart 2024 Çarşamba Saat: 14:00

AYBASTI'YA MÜJDE !

Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Modern Binasıyla Yeni Bir Döneme Hazırlanıyor.
AYBASTI'YA MÜJDE !

Aybastı ilçesinin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, modern ve donanımlı yeni binasına geçiş için heyecanla hazırlanıyor. Okul yönetimi ve idarecileri, yeni döneme adım atmak amacıyla eğitim-öğretim ortamlarını planlamak için titiz bir çalışma içerisine girdiler.

Yeni binada, öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak bir dizi modern imkan sunulacak. Bu imkanlar arasında; çağdaş bir kütüphane, gastronomi atölyesi, elektrik-elektronik atölyesi, mobilya dekorasyon atölyesi, müzik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, kodlama sınıfları, yeni nesil yemekhane ve kantin, konferans salonu ve tasarım beceri atölyeleri gibi alanlar bulunacak.

Yeni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası, öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. Modern olanaklarla donatılmış bu bina, öğrencilerin yeteneklerini geliştirmeleri ve geleceğe hazırlanmaları için önemli bir adım olacak. Okul, öğrencilerin potansiyellerini maksimize etmek ve onlara en iyi eğitimi sağlamak adına yeni binayla birlikte yeni bir döneme adım atıyor.




Anahtar Kelimeler : AYBASTI'YA, MÜJDE, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler