HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mart 2024 Salı Saat: 12:09

GENÇLER AŞKIN TÖREN DEDİ

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Yoğun ilgi gören Başkan Tören’e adeta destek yağıyor.
GENÇLER AŞKIN TÖREN DEDİ

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Yoğun ilgi gören Başkan Tören’e adeta destek yağıyor.

Başkan Aşkın Tören, Çamsan Ordu Fabrikası ziyaretiyle güne başladı. Altınordu Belediye Meclis Üyesi Gamze Güler Serdar ile birlikte Orta Doğu ve Balkanların ilk, Avrupa’nın dördüncü MDF üreticisi olarak İlimizde kurulan, Türkiye’nin sektöründe öncü sanayi kuruluşu Çamsan Ordu Fabrikasında yönetici ve çalışanlarla bir araya gelen Başkan Tören, çalışanlardan tam destek aldı.

Ziyaretlerinin ikinci durağı Baykar Tekstil olan Başkan Tören, çalışan emekçilerin yoğun teveccühü ile karşılaştı. Yemişli Mahallesi'ne de bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Aşkın Tören, burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanan Başkan Tören, tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

GENÇLER AŞKIN TÖREN DEDİ

Başkan Aşkın Tören, iftar öncesinde E-Spor Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi. Altınordu belediyesinin Ordu Üniversitesinin hemen yanı başında şehre kazandırdığı Şehir Atölyesi Gençlik Merkezinde bulunan E Spor merkezinde gençler ile oyun oynamayı ihmal etmeyen Başkan Tören, "İftar öncesi E-spor Merkezi’mizde genç kardeşlerimiz ile buluştuk.

E-spor tutkunlarının hem bireysel hem de takımları ile oyun bilgisayarları ve ekipmanlarından faydalanabilecekleri merkezimiz genç kardeşlerimizin hizmetinde. Kardeşliğin, sevginin, umudun, sanatın, coşkunun, paylaşmanın, dayanışmanın geleceğin ve özellikle de gençliğin şehri Altınordu’muzu gençlerimiz ile birlikte geleceğe taşıyacağız." dedi.

BAŞKAN TÖREN İFTARINI ÜNİVERSİTEDE GENÇLER İLE YAPTI

Başkan Aşkın Tören, iftarını ise Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Doğan Mert Duran ile birlikte Ordu Üniversitesi'ndeki gençlerle birlikte kampüste açtı. Gençlerden büyük ilgi gören Başkan Tören, "Enerjisi, heyecanı, dinamizmi ve coşkusu bize hep güç veren, şehrimizin emanetleri Büyük ve Güçlü Türkiye idealimizin teminatı gençlerimizle bir aradayız. Kampüse kurduğumuz gönül soframızda misafir ederek Ramazan bereketine ortak olduğumuz üniversiteli genç kardeşlerimle, bu akşam iftar sevincini birlikte paylaştık." diye konuştu.

Başkan Tören, katıldığı televizyon programından sonra Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk’in ev sahipliğinde; eğitimciler ve Memur-Sen’e bağlı sendika temsilcileri ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

"GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Başkan Aşkın Tören, sahurunu ise öğrenci evinde yaptı. Başkan Tören, şunları söyledi; "Sahuru öğrenci evinde üniversiteli genç kardeşlerimiz ile birlikte yaptık. Sofrayı birlikte kurduk. Sevinci, huzuru arkadaşlığı, dostluğu ve bereketi paylaştık. Öğrencilik yıllarımızı, hedeflerini hayallerini, şehrimizi, ülkemizi ve yarınlarımızı konuştuk. Rabbim yollarını ve bahtlarını açık etsin. 'Öğrenci dostu şehir', 'Genç dostu şehir' parolasıyla Güçlü ve Büyük Türkiye hedefimizin en büyük güvencesi gençlerimize yönelik hizmet, proje ve  yatırımlarımızı yeni dönemde de kararlılıkla sürdürmeye, bir ağabeyleri olarak her koşulda yanlarında olmaya devam edeceğim."

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : GENÇLER, AŞKIN, TÖREN, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler