HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mart 2024 Salı Saat: 10:17

SGK'dan 'banka promosyonu' açıklaması

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), emekli aylığı alanlara yönelik promosyon ödemelerinin, kamu bankalarında yaklaşık 2 katına çıkarılarak 8 ila 12 bin lira arasında belirlendiği bildirildi.
SGK'dan 'banka promosyonu' açıklaması

SGK'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde aylık alan 12,7 milyon emeklinin bulunduğu ve ödemelerinin bankalar aracılığıyla yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemelerinin kamu bankalarında yaklaşık 2 katına çıkarıldığı ve 8 bin ila 12 bin lira arasında belirlendiği ifade edildi. Bununla birlikte, SGK'den ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine de başvurmaları durumunda 5 bin lira promosyon ödemesi kamu bankaları tarafından yapılacağı vurgulandı.

Açıklamada, promosyon ödemeleri için emeklilerin ve hak sahiplerinin bankalara başvuruda bulunmaları gerektiği belirtilirken, belirlenen tutarların asgari seviyede olduğu ve bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabilecekleri ifade edildi. Diğer bankalarla ilgili çalışmaların sonuçlarının da ayrıca paylaşılacağı kaydedildi.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : SGK'dan, 'banka, promosyonu', açıklaması

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler