HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 13:31

"Üvey Evlat Muamelesi Görmek İstemiyoruz"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Yardımcı Hizmetler Sınıfında çalışan personelin haklarına dikkat çekti.
"Üvey Evlat Muamelesi Görmek İstemiyoruz"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Yardımcı Hizmetler Sınıfında çalışan personelin haklarına dikkat çekti. 

Zengin, yaptığı açıklamada, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının hakları teslim edilmeli verilen sözler,vaadler unutulmamalıdır. 

Yardımcı Hizmetler Sınıfında yer alan personelin gerek mali haklarının gerekse özlük haklarının eşitlik ilkesi çerçevesinde düzenlenmesi gerekmektedir. 

Yardımcı hizmetlilerin sorunları kamu personel rejiminin kanayan yarasıdır. Bu mağduriyet mutlaka çözüme kavuşturulmalıdır. 

Yardımcı Hizmetli personelimiz yer değiştirme konusunda da büyük belirsizlikler ve sorunlar yaşamakta, aileler parçalanmakta, yardımcı hizmetliler üvey evlat muamelesi görmektedir. 

Kamuda çalışma barışı, adalet ve hakkaniyet, tüm yardımcı hizmetlilerin Genel İdare Hizmetleri Sınıfına alınmasıyla sağlanacaktır. 

Toplu Sözleşme masasına taşıdığımız ve kırmızıçizgimiz olarak ilan ettiğimiz hususlardan bir tanesi de yardımcı hizmetler sınıfında çalışan 110 bin meslektaşımızın GİH sınıfına geçirilmesidir. 

Mali hakları kısıtlanmış, özlük hakları kırpılmış, her türlü haktan mahrum bırakılmış yardımcı hizmetliler GİH kadrosuna geçirilmelidir.

 




Anahtar Kelimeler : "Üvey, Evlat, Muamelesi, Görmek, İstemiyoruz"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler