HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 12:21

Bakan Işıkhan; “Gelişim, İlerleme ve Kalkınma Yerelden Başlar”

“Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı Buluşmaları” toplantısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, "Her daim istişareyi, iletişimi, diyaloğu ön planda tutmaya devam edeceğiz" dedi.
Bakan Işıkhan; “Gelişim, İlerleme ve Kalkınma Yerelden Başlar”

Bakan Işıkhan; “Gelişim, İlerleme ve Kalkınma Yerelden Başlar”

 

Konya’da “Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı Buluşmaları” Programı’na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, burada bir konuşma yaptı

 

Bakan Vedat Işıkhan, Devletin asli görevinin, vatandaşların huzur ve refahını temin etmek olduğuna işaret ederek, “Bakanlık olarak; SGK, İŞKUR, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte her zaman yanınızda ve destekçiniz olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çalışma hayatından sosyal güvenliğe kadar inisiyatif aldığımız her konuda her daim istişareyi, iletişimi, diyaloğu ön planda tutmaya devam edeceğiz. Bu noktada fikirleri, görüş ve önerileri dinlemek bizler için en değerli yol gösterici olacaktır. Bu birlik ve beraberlik ruhunu, başta çalışma hayatı olmak üzere Türkiye’yi küresel anlamda hak ettiği konuma taşıyacak her alanda muhafaza etmeye, geliştirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu yüzyılı; emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız inşallah” dedi. 

 

Türkiye’nin gücünün büyük ölçüde yerel yönetimlerin gücünden geldiğine vurgu yapan Bakan Işıkhan, “Kalkınma yerelden başlar hakikatine istinaden yerelde ne kadar güçlü olursak genel icatlarımızın de o derece güçlü olacağına inanıyoruz. Çünkü şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki; gelişim, ilerleme ve kalkınma yerelden başlar. Bunun en güzel örneği, canlı kanıtı; Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bildiğiniz gibi ülkemizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetim vizyonu da belediyecilikten geliyor. Şu an ‘Dünya beşten büyüktür’ diyerek sadece Türkiye’nin geleceğini değil aynı zamanda dünyanın geleceğini de inşa etme gayretinde olan Cumhurbaşkanımızın 40 yıllık başarı hikâyesinin; belediyecilikle, yerel yönetimler vizyonuyla başladığını unutmamalıyız” ifadelerini kullandı.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler