HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 09:40

Su Tasarrufu ve Suyun Önemi Anlatıldı

Altınordu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Baysal Bayarslan, Gıda Mühendisi Elif Türkan ve Ziraat Mühendisi Ersin Doğan tarafından Vakıfbank İlkokulu öğrencilerimize su tasarruf ve suyun önemi konulu eğitim verildi.
Su Tasarrufu ve Suyun Önemi Anlatıldı

22 Mart Dünya Su Günü münasebetiyle Altınordu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Baysal Bayarslan, Gıda Mühendisi Elif Türkan ve Ziraat Mühendisi Ersin Doğan tarafından Vakıfbank İlkokulu öğrencilerimize su tasarruf ve suyun önemi konulu eğitim verildi. 

Programda, öğrencilere suyun önemi, su tasarrufu neden yapmalıyız, su kaynaklarının azalmasının nedenleri ve sonuçları konularında bilgilendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Ömer Medin ile birlikte etkinliğe katıldı. 

Müdür Bekyürek, öğrencilerle birlikte eğitimi izledi. Program sonunda Müdür Bekyürek  yaptığı konuşmasında, öğrencilerimize su tasarrufu konusunda farkındalık kazandıran sunumu düzenleyen Altınordu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

 Müdür, program sonrasında okulun birimlerini gezerek incelemelerde bulundu, Okul Müdürü Hakan Kiltan'dan okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.  




Anahtar Kelimeler : Su, Tasarrufu, ve, Suyun, Önemi, Anlatıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler