HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 16:17

O İLÇE'DE YENİ DÖNEM BAŞLAYACAK

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gıda toptancıları esnafının yeni dönemde açılışını yapacakları yerde ticari faaliyetlerini daha da geliştireceklerini söyledi.
O İLÇE'DE YENİ DÖNEM BAŞLAYACAK

FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR:
“YENİ GIDA TOPTANCILARI SİTESİ FATSA’MIZDA TİCARETİ DAHA DA GELİŞTİRECEKTİR”
Fatsa'da ticaretin sürekli geliştiğini belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ancak maalesef şehir merkezimizde ticari alanlardan dolayı trafik sıkışıklıkları yaşanıyor. Şehrimizde gıda toptancılığı yapan esnaflarımız var. Bu esnaflarımız Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde bir yer satın aldılar, inşallah kısa süre içerisinde bu alanın imar planı tadilatını tamamlayıp temellerini atıp kısa sürede açılışını yaptığımız bir alan ortaya çıkacak. Yeni Gıda Toptancıları sitemiz Fatsa’mızda ticaretin ve özellikle gıda toptancılığı yapan esnaflarımızın işlerini daha da büyüttüğü bir alan olacak.” dedi.
“GIDA TOPTANCILARI SİTESİ İŞ HACMİNİN VE İSTİHDAMIN DA ARTMASINA VESİLE OLACAK”
Gıda Toptancıları Sitesi’nin şehir içi ulaşımın daha akıcı hale geleceğini ve vatandaşların günlük yaşamlarının daha az etkilenmesine katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Kibar, “Yeni bir ticaret alanının oluşturulmasıyla birlikte, gıda toptancıları esnafının iş hacmi gün geçtikçe daha da artacaktır. Daha modern ve etkili bir iş ortamı, işletmelerin verimliliğini artıracak ve daha fazla müşteriye hizmet sunma kapasitelerini genişletecektir. Ticaretin büyümesi ve iş hacminin artmasıyla birlikte, yerel ekonominin güçlenmesi ve istihdam olanaklarının artmasını da bekliyoruz. Organize bir ticaret alanı, gıda toptancıları için daha fazla ticari imkan sunabilir. Bu, işletmelerin tedarik zincirini güçlendirmelerine ve müşteri tabanlarını genişletmelerine olanak tanıyacaktır.“ diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : O, İLÇE'DE, YENİ, DÖNEM, BAŞLAYACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler