HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mart 2024 Çarşamba Saat: 16:24

ORDU DAHA YAŞANABİLİR BİR İL OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, sahadaki çalışmalarına hız verdi.
ORDU DAHA YAŞANABİLİR BİR İL OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, sahadaki çalışmalarına hız verdi. Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

YEDAŞ, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü, Ordu Adliyesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu 'ları ile Memur-Sen ve bağlı sendika başkanlarını ziyaret etti.

Karşıyaka Ulus Caddesi ve Akyazı Ahmet Cemal Mağden Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Enver Yılmaz, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

TEK TEK ZİYARET EDİYOR

Enver Yılmaz, daha sonra Şahincili Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Enver Yılmaz, mahalle sakinlerinin park, bahçe ve yol gibi konulardaki taleplerini not aldı.

ORDU DAHA YAŞANABİLİR BİR İL OLACAK

Enver Yılmaz, Altınordu ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, "Sahadaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bugün Altınordu'da esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sorunlarını ve taleplerini dinledik. Ordu'yu, görev geldiğimizde daha yaşanabilir bir il yapmak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.




Anahtar Kelimeler : ORDU, DAHA, YAŞANABİLİR, BİR, İL, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler