HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mart 2024 Çarşamba Saat: 11:07

GÜVEN TAZELEDİ

Alevi Kültür Derneği Ordu Şubesi 12. Genel Kurul toplantısı yapıldı. Selimiye mahallesindeki dernek binasında yapıla genel kurula 1346 delege katıldı.
GÜVEN TAZELEDİ

Alevi Kültür Derneği Ordu Şubesi 12. Genel Kurul toplantısı yapıldı. Selimiye mahallesindeki dernek binasında yapıla genel kurula 1346 delege katıldı.

Genel kurulda Mevcut Başkan Yaşar Özdemir ile Hayri Karadere mücadele etti. Genel kurulda 1346 delege oy kullandı. Seçimler sonrasında Yaşar Özdemir 937delegenin oyunu alarak yeniden Alevi Kültür Derneği Ordu Şubesi Başkanı seçildi. Zdemir böylece güven tazelemiş oldu.

Yeni Yönetim

1346 kişinin oy kullandığı Genel Kurula yönetim Yaşar Özdemir, Celal Şehittepe, Nuri Kuzu, Ekrem Başara, Sakine Kuzu, Mustafa Aydemir, olgun Kaya, Yeşim Ülgü, Salim Başkaya’dan oluştu. Yeni yönetim Yaşar Özdemir başkanlığında toplanarak bu hafta içerisinde görev bölümü yapacak.

Kardeşlik kazandı

Alevi Kültür Derneği Ordu Şubesi Başkan Yaşar Özdemir, genel kurulun bir şölen havası içerisinde geçtiğini dile getirirken katılanlara teşekkür ett.

Özdemir, “ Burada dostluk, beraberlik ve kardeşlik kazandı. Derneğimize hayırlı olsun. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da derneğimizi hep birlikte yöneteceğiz. Bu seçimin kaybedeni de kazanını da yoktur. Derneğimizi ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

Haber: Muzaffer Şensoy




Anahtar Kelimeler : GÜVEN, TAZELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler