HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Mart 2024 Perşembe Saat: 09:48

ŞIRNAK'TAN ACI HABER!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şırnak'ın İdil ilçesi yakınlarında trafik kazası geçiren koruma ekibinden bir acı haber geldi. Fırat Der'in ardından ağır yaralanan Polis Memuru İlker Duran da şehit oldu.
ŞIRNAK'TAN ACI HABER!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma ekibi Şırnak İdil'de trafik kazası geçirmişti. Kazada bir polis memuru şehit olmuş iki polis memuru da yaralanmıştı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya aynı kazadan bir şehit haberi paylaştı. Yerlikaya paylaşımında, "Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru İlker Duran, Şırnak Nusaybin yolu istikametinde görevli oldukları araç ile geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit oldu" ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN'IN MİTİNGİNİ TAKİP EDİYORLARDI

Kaza, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şırnak’taki programının ardından meydana gelmişti. Saat 15.00 sıralarında Cizre Nusaybin Karayolu Çığır Köyü mevkiinde Nusaybin istikametine seyir halinde olan Almanya uyruklu K.D yönetimindeki DU HZ 79 plakalı karavan ile aynı yönden gelen polis ekibini taşıyan 73 EB 734 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Şırnak’ta görevli polis memuru Fırat Der hayatını kaybetti. 

Polis memurları O. K. ve İlker Duran ise kazadan yaralı olarak kurtulmuştu. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınırken durumu ağır olan İlker Duran'ın acı haberi bugün geldi. 

Kaynak: TGRThaber




Anahtar Kelimeler : ŞIRNAKTAN, ACI, HABER!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler