HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mart 2024 Salı Saat: 15:34

"GEÇMİŞTE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK"

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, ilçe ziyaretlerine Ünye ilçesinde devam etti.
"GEÇMİŞTE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK"

 İlçeye bağlı Fatih mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, geçmişte verdiği sözleri tuttuğunu ve Fatih'in sorunlarını çözdüğünü vurguladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz her gün gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 

Ünye’nin Fatih Mahallesi’ne giderek vatandaşlar ile bir araya gelen Enver Yılmaz’a ilgi yoğundu. Fatih Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Enver Yılmaz’ın mahalle ziyareti mitinge dönüştü. 

MAHALLE ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Enver Yılmaz, 2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde Fatih Mahallesi'ne verdiği yol sözünü hatırlatarak, " Söz verdik, yaptık. Gururla geldik. Sizin yüzünüzün güldüğünü görür olduk" dedi.

FATİH MAHALLESİNE DE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK

Yalnızca yol sorunu ile sınırlı kalmadıklarını, pompaların yerleştirilmesi ve arıtma tesisi kurulması gibi çalışmaları da gerçekleştirdiklerini belirten Enver Yılmaz, "Sonraki dönemde bu hizmetler aksamaya başladı" diye konuştu.

MEVCUT BELEDİYE  YÖNETİMİNİN MEMLEKETE HİZMET DERDİ YOK

Yılmaz, şu anki yönetimin memlekete hizmet derdi olmadığını savunarak, "Fatih'in 1750 nüfusu var ama yazın 3 bin 500-4 bin oluyor. Ünye'de de o kadar nüfusumuz var. Hakikaten Ordu'nun en güzel yerleşim yerlerinden, ulaşımı rahat yerlerinden, coğrafyası yumuşak yerlerinden birisi olmasına rağmen hala ara yollardaki asfalt ve su sorunundan bahsediyoruz" diye konuştu.

HENÜZ SEÇİLMEDEN HİZMET YAPMAYA BAŞLADIK

Enver Yılmaz, henüz seçilmeden birçok hizmeti hayata geçirdiklerini ve binlerce Ordulunun yüzünü güldürdüklerini igade eden Yıilmaz, “Memlekete hizmet diye bir dertleri yok. Ben buraya geldiğimde dedim ki aday olduğumda Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde işçilerin maaşı çok düşük. Seçilir seçilmez, 'İşçi maaşlarına yüzde 90 zam yapacağım. Yaptınız, yaptınız, yapmadınız, ben yapacağım dedim, hemen zam yaptılar" şeklinde konuştu. 

Su fiyatlarındaki yüksek faturalara da değinen Yılmaz, şu ifadelere yer verdi; "

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Büyükşehir içinde Türkiye'nin en pahalı suyunu satan belediyelerde ilk sırada geldiğini söyledim. 

SU FATURALARI ELEKTRİK FATURALARINI GEÇTİ

Bizim dönemimizde en ucuz suyu içen belediye Ordu Büyükşehir Belediyesi'ydi.

Su fiyatları yüksek kesim ve alçak kesim  olmak üzere iki tarifeydi. Hiç kimsenin bütçesine dokunmazdık. Son dönemde gelen faturalara bakın elektrik faturalarından çok daha yüksektir. Şu anda en fazla su parası ödeyen il büyükşehirler içinde Ordu.

DAHA GELMEDEN YÖNETMEYE BAŞLADIK

Dedim ki su fiyatlarında bir revizyona gideceğiz. Su fiyatları yüksek, kademe getireceğiz dedim. Dün Ordu Büyükşehir Meclisinden karar çıkarttılar.  Suya yüzde 25 indirim yaptılar. Daha gelmeden yönetmeye başladık. Hizmetlerimiz hayata geçti. 

YÜZDE 25 ZAMLI İÇİRİP, SEÇİME 20 GÜN KALA MI AKLINIZ BAŞINIZA GELDİ?

Şimdi ben soruyorum: Yüzde 25 zammı yaptın, sonra yüzde 25 indirimi niye yaptın? Hangisi doğru? Şimdiye kadar pahalı suyla milleti içirdin, parasını aldın, hangisi doğru? Seçime 20 gün kala mı aklınız başınıza geldi.

SU'DA İNDİRİM 1 NİSAN'DA O DA BİZE NASİP OLACAK

İndirdikleri su faturasının hayata geçme tarihi 1 Nisan. Siz zaten 1 Nisan'da belediyeden olmayacaksınız ki 1 Nisan’da Büyükşehir’i bize devredeceksiniz. O da bize nasip olacak. 

GECEYİ ÜNYE'DE GEÇİRECEK

Yılmaz, Fatih mahallesindeki programlarının ardından ilçe merkezindeki fabrikaları ziyaret etti. İftarı Ünye ilçesinde yapacak olan Yılmaz'ın geceyı Ünye ilçesinde geçireceği öğrenildi.




Anahtar Kelimeler : GEÇMİŞTE, VERDİĞİMİZ, SÖZLERİ, TUUTUK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler