HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mart 2024 Salı Saat: 15:33

Çocuk Köyü Projesi Çocukları Sevindirecek

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, son hızla sürdürdüğü seçim çalışmalarında yeni bir aşamaya geçerek projelerini kamuoyuna açıklamaya başladı.
Çocuk Köyü Projesi Çocukları Sevindirecek

İlk olarak açıkladığı proje olan Ordu Çocuk Köyü, özellikle ebeveynlerden tam not alarak çocukları sevindirdi. Ulaş Tepe, “Kentimizin sorunlarına en hızlı ve verimli çözümü üretecek ve şehrimize değer katarak ulusal ve uluslararası ölçekte Altınordu’yu öne çıkaracak projelerimizi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

ŞEHRİN STRESİNDEN UZAK, DOĞAYLA İÇ İÇE 

Ordu’da ailelerin çocuklarıyla vakit geçirebilecekleri nitelikli alanların çok az olduğunun altını çizen Ulaş Tepe, “Turnasuyu vadisi içerisinde bulunan alana inşa edeceğimiz Ordu Çocuk Köyü projemizde organik tarım ve oyun atölyeleri, binicilik ve doğa turu, bisiklet ve yürüyüş yolları, macera ve oyun parkurları yer alacak. Ailelerin özellikle tatil günlerinde çocuklarıyla birlikte keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak projeyle çocukların eğlenerek hem fiziksel hem de psiko-sosyal gelişimleri desteklenecek. Şehrin stresinden uzak, doğayla iç içe güzel bir deneyimi ailelerimiz yaşayacaklar. Hemşehrilerinin yaşamaktan keyif aldığı bir yerel yönetim vizyonuyla uygulayacağımız Ordu Çocuk Köyü projemiz bölgeye değer katacak” dedi. 

BÜYÜK İDDİALARLA ELİMİZDEN ALINDI, TEK BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADI

Projenin uygulanacağı Gümrük Sahası olarak bilinen, 2020 yılında Gülyalı Belediyemizce işlemlerini sürdürürken Altınordu Belediyesi’nin mevcut yönetimi tarafından büyük iddialarla elimizden alınan alanla ilgili proje hayata geçirmek yine bize nasip olacak diyen Ulaş Tepe, “Gelinen süreçte tek bir çivi dahi çakılmayan bu güzide alanı Ordu’ya kazandıracağız. 30 yıldır atıl vaziyette bekliyordu. Burayı bölgenin hizmetine sunalım istedik ancak ilginç bir şekilde elimizden alındı. O günlerde vizyonla, bütçeyle üste çıkmaya çalışanların 4 yılın sonunda hiçbir şey ortaya koyamadıklarını süreç bize göstermiş oldu. 1 Nisan’da Altınordu Belediye Başkanı olduğumuzda hem bu alanda Ordu Çocuk Köyü projemizi hayata geçireceğiz hem de belediyenin elinde olup bir türlü hizmete açılamayan bütün yapıları hızlıca hizmete açacağız. Altınordu’nun kaybettiği zamanı telafi etmeye geliyoruz. Ortaya koyacağımız hizmetlerin konuşulduğu bir dönem Altınordu’yu bekliyor” dedi.




Anahtar Kelimeler : Çocuk, Köyü, Projesi, Çocukları, Sevindirecek

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler