HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2024 Cuma Saat: 10:39

GİRESUN'DA KADINLARA ÖZEL PROJE !

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ikinci dönem projeleri arasında duyurduğu Kadın Akademisi (GİSMEK) projesi kadınların kişisel gelişimine ve istihdamına katkı sağlayacak.
GİRESUN'DA KADINLARA ÖZEL PROJE !

Kadınların sosyal yaşamdaki yerini güçlendirmek için kurulacak olan Kadın Akademisi’ne kayıt yaptıracak olan kadınlar sanattan, meslek kurslarına kadar farklı atölyelere katılarak kendilerini geliştirme ve ilgi duydukları alanda eğitim alma imkanına kavuşacak.

Girişimci kadınların iş hayatları boyunca karşılarına çıkabilecek her konuda onları eğiterek işlerine değer katması sağlanacak olup, çevre ve bireysel gelişimlerine de destek olunacak.

Proje içeriğinde ise; öğretim atölyeleri, diyetisyen ofisi, misafirhane, sergi salonu, kafeterya, mutfak ve spor odası bölümleri yer alacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise, kadınların ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim çalışmaları gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, üretimde bulunmalarına destek olduklarını söyledi.

Aytekin Şenlikoğlu: “Kadınların sosyal hayattaki konumlarının ve seslerinin güçlenmesini desteklemek için attığımız adımlardan biri de kadın akademileri olacak. Burada istihdam da ön plana çıkıyor. Burada el sanatları, hobi atölyeleri, kişisel mesleki ve akademik gelişime yönelik eğitimlerimiz olacak. Akademimiz faaliyete geçtikten sonra zaman içinde mahalle sakinlerinin de talep ve katkılarıyla programı zenginleşebilecek. Bu projemizin aynı zamanda yeni fikirler ve çalışmalar üreten bir eğitim ve kültür yuvası olacağına da inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

BHA




Anahtar Kelimeler : GİRESUN'DA, KADINLARA, ÖZEL, PROJE, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler