HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 14:35

AHMETLER MAHALLESİNDE 5 YILLIK DEĞİŞİM

Fatsa Belediyesi Ahmetler Mahallesine son 5 yılda 1.1 km beton yol, 1 adet menfez ve 30 m taş duvar çalışması gerçekleştirdi.
AHMETLER MAHALLESİNDE 5 YILLIK DEĞİŞİM

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yapılan hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamada Fatsa'nın her bir köşesinin aynı öneme sahip olduğunu vurgulayarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Fatsa bırakma hedefiyle yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Kibar, bu çalışmalarla ilgili olarak hemşehrilerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Güvenli ve düzenli yollar, ulaşımı kolaylaştırmakla beraber, toplumun refahına da katkıda bulunuyor. Fatsa'nın genel gelişimi ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi adına büyük önem taşıyor.
“YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR SONA ERDİ”
Ahmetler Mahallesi sakinleri “Mahallemizde gerçekleştirilen yol çalışmalarıyla ilgili derin bir memnuniyet duyuyoruz. Yapılan bu çalışmalar sayesinde bütün yollarımız düzenlendi ve yaşadığımız sıkıntılar sona erdi. Hizmetlerin yaşamımıza kattığı kolaylık ve rahatlık gerçekten büyük. Belediye yetkililerimizden Allah razı olsun. Göstermiş oldukları özveri ve hizmet anlayışı mahalle sakinleri olarak bizlere büyük bir mutluluk ve huzur getirdi. Bu hizmetlerle birlikte, artık mahallemizde rahatça dolaşabiliyor, yaşam kalitemizi yükseltebiliyoruz.” dedi.




Anahtar Kelimeler : AHMETLER, MAHALLESİNDE, 5, YILLIK, DEĞİŞİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler