HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Mart 2024 Çarşamba Saat: 15:23

"EMANETLER GÜVENLİ ELLERDE"

İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt'un sunumlarıyla İyilik Buluşmaları Toplantısı gerçekleştirildi.
"EMANETLER GÜVENLİ ELLERDE"

Ordu İl Müftülüğü  tarafından hayırda öncülük eden vatandaşlara yapılan çalışmaların tanıtımı amacıyla İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri  Doç. Dr. Fatih Kurt'un sunumlarıyla İyilik Buluşmaları Toplantısı gerçekleştirildi.

Sözlerin en güzeli Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, selamlama konuşması yaparak hayırsever vatandaşlarımızın öncülüğünü yapmış olduğu hayır çalışmalarının sunumu yaptı. 

İl Müftüsü Çiçek, Ordu İl Müftülüğü  ve TDV Ordu Şubemiz tarafından hayırseverlerimizin destek ve katkılarıyla yapılan hizmetlerinin sunumu gerçekleştirirken verilen emanetlerin emin ellerde olduğunu vurguladı. Yardımların şehrimizdeki üniversitede okuyan 513 öğrencinin burslarına, depremzede, selzede, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını görsellerle anlatan Müftü Çiçek, bu anlamda hayırda yarışan ve devam eden siz kıymetli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum ayaklarınıza sağlık dedi.

Müftü Çiçek'in konuşmasının akabinde, Şehrimize birdizi ziyarette ve temaslarda bulunmak üzere gelen  bulunan Diyanet İşleri Başkanlığımız Başkanlık Müşaviri Sn. Doç. Dr. Fatih Kurt konuşma yaptı. 

Başkanlık Müşaviri Kurt, toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz kıymetli kardeşlerimiz. Sizlerin destek ve katkılarıyla gerek yurt içinde  gerekse yurt dışında bir çok yerde İslam Coğrafyasında mazlum ve mağdur kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Sizlerin zekat ve kurbanları sayesinde kardeşlerimizin yüzü gülüyor karınları doyuyor. Bu anlamda sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler hayırda hem öncülük ediyor, hemde hayırda yarışıyorsunuz. Rasûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- şöyle buyurmuştur: «Kim bir hayra (iyiliğe) vesile olursa o kimseye hayrı yapan kimsenin ecri gibi ecir vardır.» buyurmuştur. Bizler sizlere duacıyız. Ve yeryüzündeki mazlum ve mağdur kardeşlerimizin için desteklerinize ihtiyacımız var. Bu güne kadar bizlere destek ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum dedi.  




Anahtar Kelimeler : EMANETLER, GÜVELİ, ELLERDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler