HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mart 2024 Salı Saat: 15:11

GÜÇLÜ ALTYAPI, GÜÇLÜ YOL !

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi koordineli olarak altyapı çalışmalarını tamamladıkları Dolunay Mahallesi Lila ve Nezihkent Sokakta sıcak asfalt çalışmalarına başladı.
GÜÇLÜ ALTYAPI, GÜÇLÜ YOL !

“ALTYAPISI TAMAMLANAN NOKTALARDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI”
Fatsa Belediyesi vatandaşlara hızlı, güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak için projelerini bir bir hayata geçiriyor.
Tamamlanan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak şehrimiz genelinde yürüttüğümüz çalışmalara her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. Şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek adına çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Dolunay Mahallemizde altyapısını tamamladığımız Sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Lila ve Nezihkent sokaklarımıza toplamda 1 Km’lik sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Desteklerini bizden esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. ” dedi.
“MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E VE KİBAR’A TEŞEKKÜR”
Mahallelerinde yürütülen altyapı ve asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Dolunay Mahallesi sakinleri, “Büyükşehir Belediyemiz ve Fatsa Belediyemiz tarafından altyapısı tamamlanan sokaklara sıcak asfalt çalışmaları başladı. Yürütülen çalışmalardan çok memnunuz. Mahallemiz çok güzellikler gördü. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.




Anahtar Kelimeler : GÜÇLÜ, ALTYAPI, YOL, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler