HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mart 2024 Salı Saat: 12:51

GECE GÜNDÜZ DEMEDİK DURMADIK YORULMADIK

Sahada yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Aşkın Tören, güne şirin Pazar esnafıyla bir araya gelerek başladı.
GECE GÜNDÜZ DEMEDİK DURMADIK YORULMADIK

Pazarcı esnafının yoğun ilgi ve katılım gösterdiği programda konuşan Başkan Tören, “Birinci dönem, hem tasarruf yapan hem de bütçeyi akılcı bir yönetimle yatırım yapar hale getiren bir yönetim anlayışıyla hareket ettik. Şirinevler mahallemiz bugün, pazarıyla bir cazibe merkezi çok şükür. Birlikten kuvvet doğar diyerek, gönül gönüle, omuz omuza verdik hep birlikte başardık” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDİK DURMADIK YORULMADIK 

“Bizim hedefimiz Vizyonu dünya kenti Altınordu” diyen Başkan Tören “ilk önce alt yapıya önem verdik. Altı da üstü kadar sağlam bir şehir inşa ettik. Temiz şehir Altınordu için 7/24 çalıştık. Şehrimize modern bir silüet kazandırmak için çalıştık. Hep istihdam dedik. Bunun için, hem meslek hem iş sahibi yapacak projeler geliştirdik. Sektörel ticaret merkezleri ile şehrimizin gücüne güç katacak alt yapılar oluşturduk. Sosyal belediyecilik en büyük stratejik hedeflerimizden elbette. Bu noktada sevgiyi yeşertik, umudu büyüttük. Kadın emeğini yükselen değer haline getirdik. Her canı kendimize emanet bildik” şeklinde konuştu. 

GÖNÜL GÖNÜLE, OMUZ OMUZA VERDİK HEP BİRLİKTE BAŞARDIK

Başkan Tören “Dün güzel bir hikaye başlattık. Geldiğimiz yol az değil ama gideceğimiz daha çok yol var. Yaptığımız işlerle elbette gurur duyuyoruz ama yapacaklarımızın yanında bu işleri bir başlangıç Kabul ediyoruz. Önümüz açık elhamdülillah.  Artık hikayemizin hep birlikte yazacağımız ikinci bölümüne geldik. Yine akıl akıla verip, şehrimizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : GECE, GÜNDÜZ, DEMEDİK, DURMADIK, YORULMADIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler