HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 17:12

FATSA BÜNYESİNE YENİ BİR YAŞAM MERKEZİ DAHA KATTI

Başkan Kibar, 53 Köy Yaşam Merkezi'nden biri olan Aslancami Köy Yaşam Merkezi'nin onarım ve tadilatının tamamlanarak hizmete açıldığını belirtti.
FATSA BÜNYESİNE YENİ BİR YAŞAM MERKEZİ DAHA KATTI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, köylerdeki sosyal ve kültürel hayatın canlanması için büyük öneme sahip olan "Aslancami Köy Yaşam Merkezi"nin açılışını duyurdu. Başkan Kibar, 53 Köy Yaşam Merkezi'nden biri olan Aslancami Köy Yaşam Merkezi'nin onarım ve tadilatının tamamlanarak hizmete açıldığını belirtti.

Açıklamasında, köylerdeki sosyal ve kültürel hayatın yeniden canlanması adına bu tür merkezlerin büyük bir adım olduğunu vurgulayan Başkan Kibar, projenin gerçekleşmesinde önemli katkıları olan önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Mahmut Özer'e teşekkür etti. Başkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Aslancami Köy Yaşam Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik. Bu merkezler, köylerimizdeki sosyal ve kültürel hayatın yeniden canlanması için önemli bir adımdır. Projenin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız ve Ordu Milletvekilimiz Mahmut Özer'e şahsım ve Fatsalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, kalbi duygularımla saygılarımı sunuyorum. Hemşehrilerimize hayırlı olsun." İfadelerine yer verdi




Anahtar Kelimeler : FATSA, BÜNYESİNE, YENİ, BİR, YAŞAM, MERKEZİ, DAHA, KATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler