HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 11:19

O İLÇE'DE YENİ KONUTLAR YÜKSELİYOR

Ordu’nun Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde 2019 yılında meydana gelen heyelan nedeniyle boşaltılan evlerin yerine başlanılan afet konutlarının yapımı sürüyor.
O İLÇE'DE YENİ KONUTLAR YÜKSELİYOR


Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.15 Mayıs 2019 tarihinde Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde meydana gelen heyelanda 61 binadaki 80 konut tahliye edilmiş, 22 bina ile 1 cami ise yıkılmıştı. Heyelanın ardından Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile AFAD ekiplerince bölgede zemin etüt çalışmaları yapılmış, afet konutu yapımı için de arazi tespit çalışması başlanılmıştı. Evsiz kalan 27 kişiye, zemin etüdü yapılan ve sağlam çıkan arazilerine yeniden ev inşa edilirken, 43 kişiye ise 12 dönümlük arazide TOKİ tarafından yapımına başlanılan konutlar teslim edilecek.
Geçtan sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda; “Sağlık Mahallemizde TOKİ konutları şantiyemizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. İlçemize ve Sağlık mahallemizin kıymetli sakinlerine hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi




Anahtar Kelimeler : O, İLÇEDE, YENİ, KONUTLAR, YÜKSELİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler