HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Mart 2024 Cumartesi Saat: 13:08

Gece Yarısı Hijyen Seferberliği

Fatsa Belediyesi Temizlik Timi, gece vardiyasında şehirde hizmet veren tüm sağlık kurumlarında hijyen çalışması gerçekleştirdi.
Gece Yarısı Hijyen Seferberliği

Fatsa Belediyesi Temizlik Timi, gece vardiyasında şehirde hizmet veren tüm sağlık kurumlarında hijyen çalışması gerçekleştirdi.

 Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Fatsa’da hizmet veren bütün Hastanelerin ve Aile Sağlığı Merkezleri'nin çevrelerini tazikli ve köpüklü suyla temizledi.

‘Temiz Çevre  Temiz Fatsa’ parolasıyla 7/24 esaslı bir mesai ile ilçe genelinde rutin temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdüren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü , artan mevsimsel hastalıklar nedeniyle hijyen seferberliğinde kış tedbirlerini uygulamaya devam ediyor. 

HASTANELER VE AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMASI

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olası mevsimsel salgınlara karşı şehir merkezinde sürdürdüğü hijyen seferberliğinde Fatsalıların sağlığının korunmasına katkı verecek koruyucu hijyen tedbirlerini  uygulamaya devam ediyor. 

Ekipler, kamu özel ayrımı yapmadan ilçe genelinde bulunan tüm hastanelerde ve Aile Sağlığı Merkezlerinde hummalı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık çalışanlarının ve vatandaşların sağlığının korunması adına hastane bahçeleri ve hastanelerin acil servis gibi yoğunluk yaşanan bölümleri Temizlik Timi tarafından gece vardiyasında doğaya ve çevreye zararsız özel solüsyonlarla dezenfekte ediyor.

“ŞEHRİMİZ VE İNSANIMIZ İÇİN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Fatsalıları temiz bir şehirde yaşatma kararlılığımızdan ve Temiz şehir Fatsa iddiamızdan ödün vermeden özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yöndeki çalışmalarımız periyodik olarak devam edecek. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Hemşehrilerimize sağlıklı güzel günler diliyor, sahada 7/24 esaslı bir mesai ile emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.




Anahtar Kelimeler : Sağlık, Kurumlarında, Hijyen, Seferberliği

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler