HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Mart 2024 Cuma Saat: 14:55

BAŞKAN TÖREN ÇOK SEVDİĞİ ÇOCUKLARI BU SENE DE UNUTMADI

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN GÜÇLÜ NESİLLER VE GÜÇLÜ GELECEK İÇİN GÜÇLÜ ALTINORDU”
BAŞKAN TÖREN ÇOK SEVDİĞİ ÇOCUKLARI BU SENE DE UNUTMADI

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN GÜÇLÜ NESİLLER VE GÜÇLÜ GELECEK İÇİN GÜÇLÜ ALTINORDU”
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in her sene şehir genelinde tüm okullarda ilk defa okulla tanışan öğrenciler için başlattığı ve geleneksel hale getirdiği kırtasiye seti hediyesi bu sene de okul, okul minik yüreklere ulaştırılıyor.
Başkan Aşkın Tören’in Kaymakam Erkan Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte başlattığı kırtasiye seti dağıtımı Belediye kültür ve sosyal işler müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor.
AŞKIN ABİLERİ ÇOK SEVDİĞİ ÇOCUKLARI BU SENE DE UNUTMADI
Başkan Tören'in, eğitimi özendirmek ve eğitimli nesillerin yetişmesini teşvik etmek amacıyla başlattığı uygulama ile Altınordulu çocuklar eğitim hayatlarına öğrenci dostu şehir farkıyla merhaba demenin sevinicini ve coşkusunu yaşıyor.
Uygulama ile bu sene de kamu özel ayrımı yapmaksızın tüm okullarda yaklaşık 5 bin ilkokul 1. Sınıf öğrencisine kırtasiye seti hediye ediliyor.
Başkan Aşkın Tören’in 5 yıllık görev süresi içerisinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği uygulama, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin de takdirini topladı.
Altınordu Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatlarının her aşamasında desteğini sürdürürken eğitim kurumlarının fiziki mekanlarının iyileştirilmesi çalışmalarına da katkı vermeye devam ediyor.
BAŞKAN TÖREN, “GÖNLÜMÜZÜ DE İMKANLARIMIZI DA İNSANIMIZLA PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Başkan Tören, "söz konusu eğitimse bizim için gerisi teferruattır. Eğitim öğretim hayatlarına merhaba diyen evlatlarımıza bir farkındalık yaşatmak amacıyla her yıl sürdürdüğümüz kırtasiye seti hediyemizi tüm çocuklarımıza busene de ulaştırıyoruz.
Yavrularımızın minik yüreklerinde sevinç, yüzlerinde tebessüm olabilmek adına gösterdiğimiz çalışmalarımız artarak devam edecek. Öğrencilerimizin eğitim camiamızın ve ayrımsız her bir insanımızın yanında olan duruşumuz ve tavrımız değişmeyecek. Sosyal belediyecilik anlayışı ile gönlünü ve imkanlarını insanıyla paylaşan hizmet ve gönül belediyeciliği ile yolumuza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN, ÇOK, SEVDİĞİ, ÇOCUKLARI, BU, SENE, DE, UNUTMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler