HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 14:58

“Belediye Gençlik Spor Kulübümüz Başarıdan Başarıya Koşuyor”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sporun ve sporcunun her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.
“Belediye Gençlik Spor Kulübümüz Başarıdan Başarıya Koşuyor”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sporun ve sporcunun her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor. Başkan Şenlikoğlu, hafta sonu Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün sporcuları ve aileleriyle bir araya geldi.

Bünyesinde çeşitli yaş gruplarında 150’yi aşkın sporcuyu barındıran Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Başkan Şenlikoğlu, “Belediye Gençlik Spor Kulübümüz, yeni yeteneklere kapılarını açarak başarıdan başarıya koşuyor. Bugün kulüp çatımız altında 150’ye yakın sporcumuz ve aileleriyle bir araya gelmek oldukça keyifliydi. Sportif yatırımlarımız her zaman önceliğimiz oldu. Birlikte olduğumuz sürece her alanda gücümüze güç katmaya devam edeceğiz. Bu güzel birliktelik için teşekkür ediyor, elde ettiğiniz büyük başarılardan dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu ise, desteklerinden ötürü Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ederek, kulübün yeni yeni sporcular yetiştirdiğini belirtti.

Öte yandan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na da NBA yıldızı Giresunlu Alperen Şengün’ün forması hediye edildi.

Program sporcularla ve aileleriyle çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 

 

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler