HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:19

ÜNYE BELEDİYESİ’NDE İŞÇİLER BAYRAM ETTİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı kadrolu işçiler ile şirket çalışanlarının maaşlarına %105 zam yaptı.
ÜNYE BELEDİYESİ’NDE İŞÇİLER BAYRAM ETTİ

 

Yeni zam oranı işçiler tarafından büyük coşku ve sevinçle karşılandı. Başkan Tavlı, “Emeğin aslanları dediğimiz ve Ünye'miz için gece gündüz demeden birlikte emek sarf ettiğimiz mesai arkadaşlarımızı enflasyona bu güne kadar ezdirmedik ve ezdirmeyeceğiz. %105 oranında gerçekleştirdiğimiz zam ve toplu sözleşmemiz hayırlı olsun” diye konuştu.

Ünye Belediyesi’nde kadrolu işçilerin sözleşmeleri düzenlenen törenle yenilenirken, şirket çalışanlarının maaşlarına da iyileştirme yapıldı. İşçi temsilcisi olarak Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin’in katıldığı toplu sözleşme töreninde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı yeni zam oranı ile işçilerin yüzünü güldürdü. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törene gelen Başkan Tavlı işçiler tarafından “En Büyük Başkan” sloganı ve konfetilerle karşılandı. Salona işçilerin coşkulu alkışlarıyla giren Başkan Tavlı yaptığı konuşmada Ünye Belediyesi’nin 5 yılda yaptığı hizmetlere değinerek “bu hizmetlerin her birinde siz değerli işçi kardeşlerimin emeği var” dedi.

Başkan Tavlı “Belediyecilik Hizmetlerinin Yanı Sıra Gönüllerin İnşası İçin Birlikte Gayret Ettik”

Başkan Tavlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu zamana kadar belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra gönüllerin inşası için birlikte gayret ettik. O gönüllerde olmaya çalıştık, çabaladık. 5 yıllık süreci tamamladık. Allah’a şükürler olsun görev süremiz boyunca hep birlikte belediyecilik hizmetlerini alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yürütürken, araç parkımıza yeni araçların ilave edilmesini sağladık. Tesislerimizi yeniledik ve ilave tesisler inşa ettik. Şantiye ve santrallerde hizmet ürettik.




Anahtar Kelimeler : ÜNYE, BELEDİYESİ’NDE, İŞÇİLER, BAYRAM, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler