HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 16:44

Fatsa Hizmet Kapasitesini Arttırıyor

Fatsa Belediyesi kırsal mahallelerde çalışmalarını hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuyor.
Fatsa Hizmet Kapasitesini Arttırıyor

Fatsa Belediyesi kırsal mahallelerde çalışmalarını hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Uzak veya yakın mahalle gözetmeksizin çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, Karşıyaka Mahallesi'nde çalışmalarında sona yaklaştı. Ulaşımdan kültüre, eğitimden turizme her alanda çalışmalar dur durak bilmeden sürüyor.

“GELECEĞE ÇOK DAHA GÜZEL BİR FATSA BIRAKIYORUZ”

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "En yakındaki mahalleye nasıl hizmet götürdüysek, en uzak mesafede bulunan mahallelerimize de aynı hizmeti götürdük. Şuanda Karşıyaka Mahallemizde çalışmalarımızda sona yaklaştık. Karşıyaka Mahallemize 1.3 km'lik beton yol çalışması gerçekleştirdik. Bu Mahallemizden sonra ekiplerimiz Yenikent, Yusuflu, Kavraz ve Beyceli Mahallelerini programa aldı. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun." dedi.

ARABA GİRMEYEN YOLLARIMIZ KONFORA KAVUŞTU

Hatipli Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Burhan İpekçi yaptığı açıklamada, “2019 yılında Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar köyümüzdeki çalışmalarına altyapıyla başladı. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra beton yol çalışmalarına başlanıldı. Şuana kadar 2 km beton yol döküldü ve hala devam ediyor. Birçok yerde yol genişletme çalışmaları yapıldı aynı zamanda yeni yollar açıldı. 48 km yol ağımız mevcut. Beton yol çalışması aciliyet sırasına göre devam ediyor. Yağmur yağdığında araba çıkmayan yollarımız vardı oralarda hızlı bir şekilde beton yola kavuştu. 4 yıldır hasta olan bir vatandaşımız vardı. Evinin olduğu yere ambulans inmiyordu, eşi belirli bir noktaya kadar patpatla çıkarıyordu.  Çok şükür beton yola kavuştuktan sonra bu sıkıntıdan da kurtulduk. Yapılan çalışmalardan ötürü şahsım ve mahallem adına Başkanımız İbrahim Etem Kibara çok teşekkür ediyorum.” dedi.   




Anahtar Kelimeler : Fatsa, Hizmet, Kapasitesini, Arttırıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler