HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Şubat 2024 Pazar Saat: 23:47

‘GENÇLERİMİZ TEKNOLOJİYİ BİLSİN İSTİYORUZ’

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Düzce Valiliği ziyareti sırasında, 'Dene yap' atölyelerinin gençlerin teknoloji, kodlama ve bilimle iç içe olmalarını sağlamaya yönelik bir platform olduğunu belirtti.
‘GENÇLERİMİZ TEKNOLOJİYİ BİLSİN İSTİYORUZ’


Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Düzce Valiliği ziyareti sırasında gençlerin araştırmacı olmalarını ve teknolojiyle ilgilenmelerini teşvik etme amacını vurgulayarak, 'Dene yap' atölyelerinin gençlerin teknoloji, kodlama ve bilimle iç içe olmalarını sağlamaya yönelik bir platform olduğunu belirtti.

Ayrıca, gençlerin bu alanlarda yeteneklerini geliştirmelerini destekleyerek, ülkelerine faydalı bireyler olmalarını arzuladıklarını ifade etti. Bakan Bak, gençlerin vatan sevgisini kazanmalarının önemine vurgu yaparak, onların aydınlık bir geleceğin temsilcileri olmalarını istediklerini belirtti.

Düzce Valiliği ziyareti sırasında, Bakan Bak, Vali Selçuk Aslan'dan kentteki güncel çalışmalar hakkında bilgi aldı ve İl Koordinasyon Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Bakan Bak, konuşmasında, milli muharip uçak KAAN'ın başarılı ilk uçuşunu anımsatarak, bu teknolojik başarıya karşı muhalefetin eleştirilerini paylaştı. Ancak Bakan, yerli motor konusundaki çalışmalara vurgu yaparak, teknolojiyi kazandıklarını ve bu başarıların ardında genç mühendislerin heyecanının önemli bir rol oynadığını belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin bu tür başarılarıyla gurur duyduğunu ve bu heyecanın devam edeceğini ifade ederek, gençlerin bu başarı hikayelerinden ilham alarak ülkelerine daha fazla katkı sağlamalarını beklediklerini dile getirdi.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler